X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przyrost bety o 45% w 48h
Odpowiedz

Przyrost bety o 45% w 48h

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brightwing Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala niski przyrost bety i udało sie urodzić zdrowego boska? Miałam w poniedziałek 25.08( 17 dzień po owulacji) robiona betę 1164, a dzisiaj 27.08 mam 1682. Czyli przyrost około 45% w 48h Czy taki słaby przyrost oznacza tylko czekanie na poronienie? Przyjmuje Duphaston i chyba nic więcej nie mogę zrobić 😔 chcę jutro powtórzyć betę. Ogólnie to od ostatnich wyników nie mogę przestać płakać. Każdy wpis jaki przeczytałam na tym forum o niskim przyroscie konczyl się poronieniem. U lekarza byłam we wtorek ale miałam dopiero pierwszy wynik bety. Nie miałam robionego jeszcze USG. Jeśli przyrost dalej będzie tak niski to myślicie że powinnam odstawić duphalac? Wizytę mam dopiero 12 września.

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam niski przyros , dzis bylam na usg i jest zarodek i echo serca ale ja jestem po transferze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia, 19:34

• Czekajaca-mama Nowa

Wysłany: 25 września, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brightwing wrote:
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala niski przyrost bety i udało sie urodzić zdrowego boska? Miałam w poniedziałek 25.08( 17 dzień po owulacji) robiona betę 1164, a dzisiaj 27.08 mam 1682. Czyli przyrost około 45% w 48h Czy taki słaby przyrost oznacza tylko czekanie na poronienie? Przyjmuje Duphaston i chyba nic więcej nie mogę zrobić 😔 chcę jutro powtórzyć betę. Ogólnie to od ostatnich wyników nie mogę przestać płakać. Każdy wpis jaki przeczytałam na tym forum o niskim przyroscie konczyl się poronieniem. U lekarza byłam we wtorek ale miałam dopiero pierwszy wynik bety. Nie miałam robionego jeszcze USG. Jeśli przyrost dalej będzie tak niski to myślicie że powinnam odstawić duphalac? Wizytę mam dopiero 12 września.

Jak rozwinęła sie Twoja historia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ