X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pusty pęcherzyk
Odpowiedz

Pusty pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzisiaj poszłam do szpitala, bo zastanawiały mnie kucia od czasu do czasu. Z aplikacji wynika że to 6t4d chociaż ten cykl był dziwny, wydawało mi się że owulacja była dwa razy. Co się okazało pusty pecherzyk GS 1.51cm... Jestem załamana, lekarz kazał pójść na kontrolę za 7 dni. Beta wynosi 38132,2 boję się że będę musiała mieć zabieg... ostatnia ciaza biochemiczna a teraz puste jajo... Czy któraś miała podobnie I okazało się że jednak zarodek się pojawił? Ps. Lekarz który przyjmował mnie w poradni ginekologicznej w szpitalu nawet nie był ginekologem tylko dentysta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 01:44

• Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź do dobrego ginekologa z certyfikatem fmf. Cierpliwego. U mnie w obu ciążach na tym etapie znalezienie zarodka na świetnym sprzęcie, przez specjalistę z fmf zajmowalo dobry kwadrans. Większość innych lekarzy już by mi powiedziała, że puste jajo. Powodzenia, trzymam kciuki :)

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ