Rodzę w Listopadzie 2017 r
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ogólnym jest wątek listopadówek
gabi544 lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Sylaaa_92 wrote:Justysia ja żadnych plamien nie mam. Daj znać jak po badaniach, ale jak lekarz mówi, że jest ok to nie masz się czym przejmowac
Trzeba myśleć pozytywnie.
ma 1.6cm ciaza jest młodsza o tydzień z usg Ale nic niepokojącego się nie dzieje. Krwiak powoli znika;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki, ja również listopad - 21
Ciąża 3, jeno poronienie, córeńka - zespół wad genetycznych, trzecia ciąża 25 % szans na zdrowego Maluszka. Mamy nadzieję, że to będzie "właśnie to 25 %"
Początek- 2 tydzień miałam bardzo subtelne brudzenie-plamienie, z uwagi na wywiad dostałam Luteinę.
Samopoczucie wreszcie stało się bardziej znośneChroniczne zmęczenie, senność jakiej nigdy nie czułam na szczęście minęło
Teraz 11 tydz. 10.05 wizyta u lekarza, 15.05 prenatalne - stres, niepokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:13
-
nick nieaktualny
To co nazwałabym "maleńką niedogodnością"to potworne wzdęcia i zaparcia - sposób hm... dotychczas brak. Jak sobie z tym radzicie?
Już zapomniałam - bo minął ale ból piersi spędzał mi sen z powiek. W tym tygodniu jest już bosko - minął. Ominęła mnie historia mdłości i bólów głowy. -
ZF wrote:To co nazwałabym "maleńką niedogodnością"
to potworne wzdęcia i zaparcia - sposób hm... dotychczas brak. Jak sobie z tym radzicie?
Już zapomniałam - bo minął ale ból piersi spędzał mi sen z powiek. W tym tygodniu jest już bosko - minął. Ominęła mnie historia mdłości i bólów głowy.