Rodzę w Listopadzie 2017 r
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ogólnym jest wątek listopadówek
gabi544 lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Sylaaa_92 wrote:Justysia ja żadnych plamien nie mam. Daj znać jak po badaniach, ale jak lekarz mówi, że jest ok to nie masz się czym przejmowac Trzeba myśleć pozytywnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki, ja również listopad - 21
Ciąża 3, jeno poronienie, córeńka - zespół wad genetycznych, trzecia ciąża 25 % szans na zdrowego Maluszka. Mamy nadzieję, że to będzie "właśnie to 25 %"
Początek- 2 tydzień miałam bardzo subtelne brudzenie-plamienie, z uwagi na wywiad dostałam Luteinę.
Samopoczucie wreszcie stało się bardziej znośne Chroniczne zmęczenie, senność jakiej nigdy nie czułam na szczęście minęło Teraz 11 tydz. 10.05 wizyta u lekarza, 15.05 prenatalne - stres, niepokójWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:13
-
nick nieaktualny
To co nazwałabym "maleńką niedogodnością" to potworne wzdęcia i zaparcia - sposób hm... dotychczas brak. Jak sobie z tym radzicie?
Już zapomniałam - bo minął ale ból piersi spędzał mi sen z powiek. W tym tygodniu jest już bosko - minął. Ominęła mnie historia mdłości i bólów głowy. -
ZF wrote:To co nazwałabym "maleńką niedogodnością" to potworne wzdęcia i zaparcia - sposób hm... dotychczas brak. Jak sobie z tym radzicie?
Już zapomniałam - bo minął ale ból piersi spędzał mi sen z powiek. W tym tygodniu jest już bosko - minął. Ominęła mnie historia mdłości i bólów głowy.