X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr samopoczucie w ciąży
Odpowiedz

samopoczucie w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karmar Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak się czujecie w ciąży? Pytam,bo u mnie dziś jest fatalnie i zastanawiam się,czy coś jest nie tak...
    Moje zmęczenie dzisiaj sięgnęło zenitu, brzuch dalej pobolewa momentami, w ciągu dnia robiło mi się słabo i miałam chwilowe zawroty głowy,a do tego mam lekkie brązowe brudzenie.. powiedzcie mi - czy to normalne czy coś jest nie halo?

age.png

age.png

age.png
  • karmar Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze,że są to dni, kiedy normalnie miałabym @

age.png

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ