Serduszko beta hcg
-
Hej, jestem tu nowa, a tresci tyle... moglybyscie napisać przy jakim wyniku bety mialyscie na usg widoczne serduszko?
Jestem po poronieniu zatrzymanym. Wtedy malo wiedzialam w tym temacie, nie sprawdzalam bety itd. -
Cześć powiem Ci ze nie patrz na ta bete. Bo tylko nie potrzebnie będziesz się stresować ze jedna przy takim wyniku miała tyle a ty masz taki i nie masz. Każda z nas jest inna. 🙂 Ja robiłam bete 2 razy na samym poczatku tylko sprawdzić przyrost. Był prawidłowy to dałam sobie spokoj. Serduszko zobaczyłam pod koniec 6 tyg. A w którym tyg juz jesteś? Byłas u lekarza ?
Życzę zeby tym razem wszystko bylo dobrze 😊😊😊 -
Bete sprawdziłam pierwszą 3go grudnia 72 i po 48h 5go 143. Wg OM mam 7tc, ale mam dluzsze cykle więc jest na pewno młodsza. Usg mam w czwartek. Poprzednią ciążę rozpoznałam w 6tc wg usg. A 2 tyg pozniej nadal nie było serduszka, wg usg 6tc+5. Przyjelam diagnoze i zglosilam sie ze skierowaniem do szpitala. Na pierwszej wizycie dostałam duphaston na odczepne. Chodze od lekarza do lekarza i liczę na znalezienie kogoś, kto okaze troche zrozumienia. Bo na razie wszedzie szydzą ze jestem za wczesnie... dlatego sama szukam, dopytuje.... czekalam na ta ciaze 1.5 roku.
-
Spokojnie jak poszłam na usg 6tc według OM to miałam tylko pęcherzyk. Bo tez mam długie cykle i mi sie przesunęła owu. I jak dostałam krwawienia to poleciałam to juz według usg bylam w 6 tc a minęło 2 tyg od poprzedniego usg. Wiec nie stresuj się napewno będzie wszystko dobrze. 😊😊😊😊
-