Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Słaba kreska na teście w 12tc
Odpowiedz

Słaba kreska na teście w 12tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krysia92x Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zachorowałam, strasznie boli mnie gardło, mam mega piekący i palący kaszel, ból głowy, mięśni, stan podgorączkowy, zawroty głowy i dreszcze, utrzymuje się to od 4dni. W czasie choroby zanikły mi wszystkie ciążowe objawy. Przed chorobą miałam ból piersi po bokach, ból brzucha miesiączkowy prawie codziennie, ból pachwin, ‚boczków’, czułam, że mnie rozpiera i się wszystko rozrasta, teraz nie czuje nic. Kompletnie. Strasznie się boje. Lekarza mam za 5dni. Dziś zrobiłam test ciążowy. Wyszła blada kreska, gdzie na wcześniejszym etapie wychodziły piękne dwie kreski. Co to może oznaczać? 😓

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ