X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Słaba kreska na teście w 12tc
Odpowiedz

Słaba kreska na teście w 12tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krysia92x Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zachorowałam, strasznie boli mnie gardło, mam mega piekący i palący kaszel, ból głowy, mięśni, stan podgorączkowy, zawroty głowy i dreszcze, utrzymuje się to od 4dni. W czasie choroby zanikły mi wszystkie ciążowe objawy. Przed chorobą miałam ból piersi po bokach, ból brzucha miesiączkowy prawie codziennie, ból pachwin, ‚boczków’, czułam, że mnie rozpiera i się wszystko rozrasta, teraz nie czuje nic. Kompletnie. Strasznie się boje. Lekarza mam za 5dni. Dziś zrobiłam test ciążowy. Wyszła blada kreska, gdzie na wcześniejszym etapie wychodziły piękne dwie kreski. Co to może oznaczać? 😓

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ