X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Słaba kreska na teście w 12tc
Odpowiedz

Słaba kreska na teście w 12tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krysia92x Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zachorowałam, strasznie boli mnie gardło, mam mega piekący i palący kaszel, ból głowy, mięśni, stan podgorączkowy, zawroty głowy i dreszcze, utrzymuje się to od 4dni. W czasie choroby zanikły mi wszystkie ciążowe objawy. Przed chorobą miałam ból piersi po bokach, ból brzucha miesiączkowy prawie codziennie, ból pachwin, ‚boczków’, czułam, że mnie rozpiera i się wszystko rozrasta, teraz nie czuje nic. Kompletnie. Strasznie się boje. Lekarza mam za 5dni. Dziś zrobiłam test ciążowy. Wyszła blada kreska, gdzie na wcześniejszym etapie wychodziły piękne dwie kreski. Co to może oznaczać? 😓

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ