Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Słaba kreska na teście w 12tc
Odpowiedz

Słaba kreska na teście w 12tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krysia92x Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zachorowałam, strasznie boli mnie gardło, mam mega piekący i palący kaszel, ból głowy, mięśni, stan podgorączkowy, zawroty głowy i dreszcze, utrzymuje się to od 4dni. W czasie choroby zanikły mi wszystkie ciążowe objawy. Przed chorobą miałam ból piersi po bokach, ból brzucha miesiączkowy prawie codziennie, ból pachwin, ‚boczków’, czułam, że mnie rozpiera i się wszystko rozrasta, teraz nie czuje nic. Kompletnie. Strasznie się boje. Lekarza mam za 5dni. Dziś zrobiłam test ciążowy. Wyszła blada kreska, gdzie na wcześniejszym etapie wychodziły piękne dwie kreski. Co to może oznaczać? 😓

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ