X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Śluz w I trymestrze
Odpowiedz

Śluz w I trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2903 Nowa

Wysłany: 14 listopada, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Jestem w 7 tygodniu ciąży i mój śluz jest lekko brązowy. Czy to normalne ? Lekko się przestraszyłam bo wcześniej był przeźroczysty , a wizytę u ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie

• Martyna_Dietetyk Koleżanka

Wysłany: 17 listopada, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i u mnie to samo, lepiej to skontrolować i wybrać się do ginekologa znacznie szybciej.

• Natalia89 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    ja jestem w 7 tygodniu ciąży i od poprzedniego tygodnia mam sluz w kolorze kawy z mlekiem... ciaza póki co rozwija się prawidłowo, ale podczas cytologii wyszło, że mam stan zapalny robiłam badania moczu i też ph mam 7.5 lekarz wziął jeszcze wymaz z pochwy aby sprawdzić z czego ten sluz(czekam na wynik)
    Na ostsniej wizycie dostałam globulki dopochwowe i przez parę dni mam jeść witaminę C aby zmniejszyć ph.
    Po3 dniu stosowania globulek widzę, że śluzu w kolorze jasnobrązowym jest mniej.

👧35
    👱‍♂️36
    starania od X 2023
    pierwsza ciaza maj 2024
    4.07.2024 informacja o ciąży obumarłej 💔- plamiłam przez 3 tygodnie
    ponowne starania w październiku
    2024
    4.11.2024 - pozytywny test
    15.11.2024 - pierwsza wizyta, ponieważ pojawiły się brązowe upławy
    widoczne jajo płodowe
    cytologia
    duphostan 3×2
    21.11.2024 - druga wizyta
    wynik z cytologi wykazał stan zapalny
    lekarz pobrał wymaz - bakteria e. coli
    globulki
    zarodek 3.5mm bijące serduszko ❤

preg.png
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 24 listopada, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki śluz na początku ciąży jest normalnym zjawiskiem. Ważne aby nie było żywej krwi.

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm chłopak?💙
    Prenatalne 23.12
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ