WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Śluz w I trymestrze
Odpowiedz

Śluz w I trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2903 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2024, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Jestem w 7 tygodniu ciąży i mój śluz jest lekko brązowy. Czy to normalne ? Lekko się przestraszyłam bo wcześniej był przeźroczysty , a wizytę u ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie

• Martyna_Dietetyk Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2024, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i u mnie to samo, lepiej to skontrolować i wybrać się do ginekologa znacznie szybciej.

• Natalia89 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada 2024, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    ja jestem w 7 tygodniu ciąży i od poprzedniego tygodnia mam sluz w kolorze kawy z mlekiem... ciaza póki co rozwija się prawidłowo, ale podczas cytologii wyszło, że mam stan zapalny robiłam badania moczu i też ph mam 7.5 lekarz wziął jeszcze wymaz z pochwy aby sprawdzić z czego ten sluz(czekam na wynik)
    Na ostsniej wizycie dostałam globulki dopochwowe i przez parę dni mam jeść witaminę C aby zmniejszyć ph.
    Po3 dniu stosowania globulek widzę, że śluzu w kolorze jasnobrązowym jest mniej.

👧35
    👱‍♂️36
    starania od X 2023
    pierwsza ciaza maj 2024
    4.07.2024 informacja o ciąży obumarłej 💔
    ponowne starania w październiku
    2024
    4.11.2024 - pozytywny test

preg.png
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki śluz na początku ciąży jest normalnym zjawiskiem. Ważne aby nie było żywej krwi.

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta 295g🩷
    17.02 połówkowe 388g🩷
    04.03 wizyta 590g🩷
    25.03 wizyta 965g
    22.04 wizyta 1800g
    23.04 prenatalne 1600g🩷
    22.05 wizyta

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ