Sny erotyczne...:/
-
Temat wstydliwy ale nie znalazłam takiego tematu, jeśli jest pokierujcie mnie.
Teraz jestem w ciąży trzeci raz, mam córkę, raz poroniłam. w każdej z ciąż miewam dość często sny erotyczne kończące się orgazmem. W pierwszej bezproblemowej ciąży przyjmowałam to z e swoistym dystansem, w drugiej od początku zagrożonej, a w końcu poronionej truchlałam ze strachu-naprawdę.
Teraz jednym z dwóch pierwszych objawów, które zwróciły moja uwagę, zaraz po mdłościach, to właśnie te ekscesy.
Boże, naprawdę jest we mnie ogromny strach, czy ta ciąża się uda, a budzące mnie ze snu skurcze macicy, w niczym nie pomagają.
Miała tak któraś z Was? -
Z tego co czytałam, to jest już taki temat, tylko musiałabyś przekopać forum. Tak bardzo często się zdarza. Mogę też czasem właśnie takie skurcze budzą i potem boli mnie jak na okres, a też mam ciążę zagrożoną i to od samego początku. Bardzo się boję, czy to nie ma wpływu negatywnego. Ale z drugiej strony nie mamy na to wpływu.
-
Jak tylko pójdę do lekarza, przełamię wstyd i zapytam o to.
Milcia dzięki, że odpisałaś Już myślałam, że sama się wynurzyłam. Szukałam na forum ale nie znalazłam...
Słyszałam, że gdy ciąża jest zagrożona lekarz może przepisać stale no-spę.
Zastanawiam sie np jak takie coś wpływa np na ewentualny pessar. -
Ja mam brać no spe max 3 razy na dobę. Ale u mnie dochodzi jeszcze problem plamienia od 4 tygodni. I jak juz był trochę spokój, to po tych snach pojawiało się na nowo i strach, że coś jest nie tak. Potem izba przyjęć, ale na szczęście z dzieckiem było ok. Teraz mam przepisane jeszcze relanium.
-