X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Sny erotyczne...:/
Odpowiedz

Sny erotyczne...:/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat wstydliwy ale nie znalazłam takiego tematu, jeśli jest pokierujcie mnie.
    Teraz jestem w ciąży trzeci raz, mam córkę, raz poroniłam. w każdej z ciąż miewam dość często sny erotyczne kończące się orgazmem. W pierwszej bezproblemowej ciąży przyjmowałam to z e swoistym dystansem, w drugiej od początku zagrożonej, a w końcu poronionej truchlałam ze strachu-naprawdę.
    Teraz jednym z dwóch pierwszych objawów, które zwróciły moja uwagę, zaraz po mdłościach, to właśnie te ekscesy.
    Boże, naprawdę jest we mnie ogromny strach, czy ta ciąża się uda, a budzące mnie ze snu skurcze macicy, w niczym nie pomagają.
    Miała tak któraś z Was?

FITop1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co czytałam, to jest już taki temat, tylko musiałabyś przekopać forum. Tak bardzo często się zdarza. Mogę też czasem właśnie takie skurcze budzą i potem boli mnie jak na okres, a też mam ciążę zagrożoną i to od samego początku. Bardzo się boję, czy to nie ma wpływu negatywnego. Ale z drugiej strony nie mamy na to wpływu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko pójdę do lekarza, przełamię wstyd i zapytam o to.
    Milcia dzięki, że odpisałaś :D Już myślałam, że sama się wynurzyłam. Szukałam na forum ale nie znalazłam...
    Słyszałam, że gdy ciąża jest zagrożona lekarz może przepisać stale no-spę.
    Zastanawiam sie np jak takie coś wpływa np na ewentualny pessar.

FITop1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brać no spe max 3 razy na dobę. Ale u mnie dochodzi jeszcze problem plamienia od 4 tygodni. I jak juz był trochę spokój, to po tych snach pojawiało się na nowo i strach, że coś jest nie tak. Potem izba przyjęć, ale na szczęście z dzieckiem było ok. Teraz mam przepisane jeszcze relanium.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:54

• zielarka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sadzę, ze to od braku seksu, raczej przez przekrwienie narządów.

FITop1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak się dzieje, że przy długim braku współżycia organizm się domaga.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciązy seksu mi nie brakowało a tak czy siak takie sny występowały.
    Właśnie to zwróciło moją uwagę na 4 dni przed terminem @, zrobiłam test i był dodatni, a przecież nie mam posuchy.

FITop1.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/wsydliwy-nocny-problem,695.html

zielarka lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Martynika lubi tę wiadomość

FITop1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ