X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Spadek HCG
Odpowiedz

Spadek HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ZURAW Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ,
    Jestem w 10 tc .wczoraj zrobiłam betę i wyszło 79535 a 29 grudnia miałam 85253. Jutro mam planowa wizytę ale się martwię , czy wszytko w porządku czy spadek jest rzeczą normalana bo od 10 tc ma prawo spadać .objawów jako takich nie miałam , miałam mdłości ale bez dramatu , nie wymiotowałam , bolał mnie brzuch - brałam No- spe .czułam kłucia w brzuchu , pachwinach , nad spojenie łonowym .dzisiaj mam bardzo lekkie mdłości , bardzo lekkie kłucia - bardzo rzadko i brzuch mnie nie boli .nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć , boje się jutrzejszej wizyty .

• Menina Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem w stanie niestety nic powiedzieć, bo jestem dopiero w 5 tyg., ale mam ogromną nadzieję, że wszystko z Twoim dzieciątkiem w porządku i że wizyta przyniosła dobre wieści. Pozdrawiam serdecznie.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • ZURAW Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem po wizycie .Wszystko w porządku 😆, dzidzia rośnie - HCG zaczyna spadać jak osiągnie poziom 100000, wiec lekarz uspokoił .

Menina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ