X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Spadek HCG
Odpowiedz

Spadek HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ZURAW Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ,
    Jestem w 10 tc .wczoraj zrobiłam betę i wyszło 79535 a 29 grudnia miałam 85253. Jutro mam planowa wizytę ale się martwię , czy wszytko w porządku czy spadek jest rzeczą normalana bo od 10 tc ma prawo spadać .objawów jako takich nie miałam , miałam mdłości ale bez dramatu , nie wymiotowałam , bolał mnie brzuch - brałam No- spe .czułam kłucia w brzuchu , pachwinach , nad spojenie łonowym .dzisiaj mam bardzo lekkie mdłości , bardzo lekkie kłucia - bardzo rzadko i brzuch mnie nie boli .nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć , boje się jutrzejszej wizyty .

• Menina Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem w stanie niestety nic powiedzieć, bo jestem dopiero w 5 tyg., ale mam ogromną nadzieję, że wszystko z Twoim dzieciątkiem w porządku i że wizyta przyniosła dobre wieści. Pozdrawiam serdecznie.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • ZURAW Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem po wizycie .Wszystko w porządku 😆, dzidzia rośnie - HCG zaczyna spadać jak osiągnie poziom 100000, wiec lekarz uspokoił .

Menina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ