X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr spadek temperatury
Odpowiedz

spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie - jak kształtują sie temperatury w trakcie ciąży na samym początku?. Po owulacji miałam średnio 36,8-36,95. Wczoraj temp nieznacznie sie obniżyła a dzisiaj temperatura spadła mi do 36,70. Strasznie się boję, że to może być już koniec. Co prawda wczorajsza beta podwoiła się w stosunku do bety sprzed 2 dni, ale co jeśli zacznie spadać.....
    Na szczęście temp nie spadła jeszcze pod kreskę, ale jest juz blisko (36,60) Jestem teraz za granica i nie mogę iść do lekarza... ;/ Strasznie się boję......
    Poradźcie coś dziewczyny.....

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według ,mnie i mojego lekarza, mierzenie temperatury w okresie ciąży jest zbędne-podobno są różne wahania. Kochana więc odłóż termometr i ciesz się ciążą bo Twoje nerwy są niepotrzebne i zbędne dla dzidziusia.Ja po pozytywnym teście schowałam termometr i teraz rano pamiętam głównie o witaminkach:):)

justwol lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też temperatura spadła do 36.6 w 16 dniu po owulacji i też siałam panikę, że to koniec. Okazało się, że to jednodniowy i jak dotąd jednorazowy spadek. Na pewno jutro podskoczy :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ