X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr spadek temperatury
Odpowiedz

spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie - jak kształtują sie temperatury w trakcie ciąży na samym początku?. Po owulacji miałam średnio 36,8-36,95. Wczoraj temp nieznacznie sie obniżyła a dzisiaj temperatura spadła mi do 36,70. Strasznie się boję, że to może być już koniec. Co prawda wczorajsza beta podwoiła się w stosunku do bety sprzed 2 dni, ale co jeśli zacznie spadać.....
    Na szczęście temp nie spadła jeszcze pod kreskę, ale jest juz blisko (36,60) Jestem teraz za granica i nie mogę iść do lekarza... ;/ Strasznie się boję......
    Poradźcie coś dziewczyny.....

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według ,mnie i mojego lekarza, mierzenie temperatury w okresie ciąży jest zbędne-podobno są różne wahania. Kochana więc odłóż termometr i ciesz się ciążą bo Twoje nerwy są niepotrzebne i zbędne dla dzidziusia.Ja po pozytywnym teście schowałam termometr i teraz rano pamiętam głównie o witaminkach:):)

justwol lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też temperatura spadła do 36.6 w 16 dniu po owulacji i też siałam panikę, że to koniec. Okazało się, że to jednodniowy i jak dotąd jednorazowy spadek. Na pewno jutro podskoczy :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ