X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr spadek temperatury
Odpowiedz

spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie - jak kształtują sie temperatury w trakcie ciąży na samym początku?. Po owulacji miałam średnio 36,8-36,95. Wczoraj temp nieznacznie sie obniżyła a dzisiaj temperatura spadła mi do 36,70. Strasznie się boję, że to może być już koniec. Co prawda wczorajsza beta podwoiła się w stosunku do bety sprzed 2 dni, ale co jeśli zacznie spadać.....
    Na szczęście temp nie spadła jeszcze pod kreskę, ale jest juz blisko (36,60) Jestem teraz za granica i nie mogę iść do lekarza... ;/ Strasznie się boję......
    Poradźcie coś dziewczyny.....

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według ,mnie i mojego lekarza, mierzenie temperatury w okresie ciąży jest zbędne-podobno są różne wahania. Kochana więc odłóż termometr i ciesz się ciążą bo Twoje nerwy są niepotrzebne i zbędne dla dzidziusia.Ja po pozytywnym teście schowałam termometr i teraz rano pamiętam głównie o witaminkach:):)

justwol lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też temperatura spadła do 36.6 w 16 dniu po owulacji i też siałam panikę, że to koniec. Okazało się, że to jednodniowy i jak dotąd jednorazowy spadek. Na pewno jutro podskoczy :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ