Spinający się brzuch w 6 tc
-
Spina mi się brzuch. Nie boli, tylko właśnie spina, tak jak dotąd kojarzyłam to z drugiego i trzeciego trymestru poprzednich ciąż. Oprócz tego spięcia są też zwykłe kłucia w jajnikach.
Wzięłam no-spę i położyłam się, ale jutro zostaję sama z trójką dzieci od 3 do 7 lat i trzeba będzie tę chałastrę nakarmić i upilnować. Miałyście tak? Jak to się u Was rozwinęło? -
nick nieaktualny
-
U mnie tez taki bol ale napiecie miesniowe brzucha...wczoraj mialam taki jakby skurcz ze musialam stanac i przeczekac...czesciej lapia mnie kolki...
podobno macica sie rozrasta i to norma...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Witajcie dziewczyny ja 2 dni miałam to samo twardniał mi brzuch i pobolewal . Dziś nic nie czuję do tego piersi przestały być wrażliwe . Jestem w 7 tyg. Napiszcie jak u was . Czy pomimo tych napięć wszystko ok . Ja wizytę mam za 2 dni wszystko się okaże
-
Ja miałam takie delikatne bóle w dole brzucha. Jeśli są krótkotrwałe to powodem najprawdopodobniej jest rozciągająca się macica. Jeśli utrzymują się dłużej najlepiej skonsultować z lekarzem. Mimo tych napięć które pojawiały się czasami na początku ciąży z maluszkiem wszystko jest w porządku
U mnie teraz czasami się takie pojawiają ale najczęściej wieczorem, brzuch twardnieje i czasami trochę pobolewa ale z tego co kojarzę z poprzedniej ciąży to normalne objawy drugiego trymestru. -