X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Temperatura
Odpowiedz

Temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wstępie przepraszam jeśli powtarzam temat, ale nigdzie takiego nie znalazłam.

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie Waszych doświadczeń w temacie temperatur na samym początku ciąży - wtedy kiedy zaszłyście. Ja co prawda jeszcze w ciąży nie jestem, ale chciałabym skorzystać z Waszej wiedzy przy dalszych obserwacjach. Czy rzeczywiście u większości z Was temperatura znacznie się podniosła czy były to raczej małe, słabo zauważalne wartości. Słyszałam na ten temat rózne opinie i chciałabym poznać Wasze.

Maracuja
  • Teda Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że to kwestia indywidualna,, ja dużego dowiadczenia nie mam( w pierwszej ciąży wogóle nie mierzyłam) w drugiej temp. była na poziomie 2. fazy +/- 2 kreski. po owulacji było widać dołek implantacyjny, potem kilka dni względnie poowulacyjnej temperatury, ale potem spadła i przyszła "@" .

mój obecny możesz podejrzeć na OVU na tablicy. pozdrawiam serdecznie

Maracuja lubi tę wiadomość

• mama_z_groszkiem Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mi sie wydaje, ze to kwestia indywidualna, ja niestety przewaznie mam temp ok 36,7 lub 36,8 wiec niezbyt moglam sie polapac w temp czy jestem w stanie blogoslawionym czy nie :)

Maracuja lubi tę wiadomość

relgcwa1nrtfgkrw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ