Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test ciążowy kiedy wykonać / dziwne objawy
Odpowiedz

Test ciążowy kiedy wykonać / dziwne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agua78 Nowa

Wysłany: 9 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Mam pytanie. Mam nieregularne cykle i tak naprawdę nigdy nie wiem kiedy przyjdzie @, mogę to jedynie dostrzec po objawach przed. Tym razem wydaje mi się że mogę być w ciąży i tu pojawia się moje pytanie - kiedy powinnam wykonać test? Czy już teraz mogę jeśli to 35 dzień cyklu a nie wiem kiedy jest data spodziewanej miesiączki a do zapłodnienia mogło dojść ponad 2tyg temu?

Moje kolejne pytanie to pytanie o objawy ciąży. Po pierwsze to nieznacząco powiększyły mi się piersi (jestem posiadaczką małych dlatego od razu zauważyłam), oczywiście dochodzi do tego ich ciągły ból. Od kilku dni miałam bóle w okolicach mostka, mama dała mi jakieś krople ponieważ stwierdziła że to ciśnienie, pogoda itp sama myślałam źe tak jest ale w mostku boli mnie nadal czy to może być jakiś objaw ciąży?
    Z góry dziękuję wam za pomoc :)

• darra991 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie tego bolu w mostku to sie nie wypowiem niesety bo pierwsze slysze... a jak bardzo byly nieregularne te Twoje cykle? Tzn ile mial dni cykl najkrotszy i ile najdluzszy? Czy jakies inne objawy wystepuja typu zmiana konsystencji sluzu? Podwyzszona temperatura? Zmiany nastrojow,silne zmeczenie i sennosc? Bole w podbrzuszu itd? Zmierz tempke i pojdz po test,zobaczysz co pokaze,jesli dalej nie przyjdzie miesiaczka zrob od razu bete. W niej beda widoczne juz najmniejsze zmiany i bedziesz wiedziala juz wszystko.

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ