X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test HARMONY/SANCO/NeoBona LUBLIN
Odpowiedz

Test HARMONY/SANCO/NeoBona LUBLIN

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie w Lublinie wykonam test Harmony/Sanco/NeoBona? Będę robić prywatnie. Co trzeba mieć ze sobą na takie badanie? Aktualne USG? Czy trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzącego czy bez skierowania od lekarza można zrobić te badania?

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    Dziewczyny, gdzie w Lublinie wykonam test Harmony/Sanco/NeoBona? Będę robić prywatnie. Co trzeba mieć ze sobą na takie badanie? Aktualne USG? Czy trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzącego czy bez skierowania od lekarza można zrobić te badania?

Muisz zrobić prywatnie bo NFZ tego nie finansuje, jest to w pełni odpłatne. Wygoogluj sobie, jest kilka ofert tych badań w Lublinie.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Muisz zrobić prywatnie bo NFZ tego nie finansuje, jest to w pełni odpłatne. Wygoogluj sobie, jest kilka ofert tych badań w Lublinie.
    Wiem, że odpłatnie.
    Udało mi się właśnie umówić na test Harmony na Chodźki.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    Wiem, że odpłatnie.
    Udało mi się właśnie umówić na test Harmony na Chodźki.

Ta chyba jest najtańsza z tego co kojarzę. Oby wyszło wszystko dobrze :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kosztuje taki test i co on wykrywa

27a73b5519.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutnamiss wrote:
    Ile kosztuje taki test i co on wykrywa

https://zdrowegeny.pl/poradnik/test-prenatalny-harmony-co-to-jest-co-wykrywa-kiedy-wykonac

Cena zależna od laboratorium, ale trzeba liczyć +/-2000 pln.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ