X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test peppa
Odpowiedz

Test peppa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Werax Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie odnośnie testu pappa jestem w drugiej ciazy i mam mieć robiony ten test on na fundusz jest platny ale jest refundowany gdy matka skończyła 35 rok życia lub urodziła juz dziecko z wada wrodzona. I oto moje pytanie w 1 ciazy córka urodziła się z wada wrodzona serduszka jednak po wyjściu ze szpitala i wizycie u kardiologa okazało się że wada znikła i wszystko jest w porzadku naszczescie. Moje pytanie czy mimo to ze ta wada zanikła to czy wlicza mi się to do darmowego testu w tej ciazy ? Czy to chodzi ze jakby dziecko cały czas miało ta wade ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 18:46

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ