X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Torbiele na obu jajnikach
Odpowiedz

Torbiele na obu jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 5 tygodniu ciąży, beta bardzo ładnie przyrasta, wczoraj byłam na USG, było widać malutki pęcherzyk. Niestety, na jajnikach pojawiły się torbiele (po jednej na obu) , których na pewno wcześniej nie było (USG miałam robione we wrześniu i było czysto). Lekarz kazał mi leżeć, odpoczywać i brać duphaston. Mam przyjść za tydzień na USG zobaczyć czy ciąża rośnie.
    Czy któraś z Was miała taką sytuację i wszystko dobrze się skończyło?

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • MamaPolinky Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Razem z moją czerwcowa córeczką bierzemy udział w konkursie na slodkiego bobaska. Czy moglybyscie nas wspomóc w głosowaniu? https://pl.lennylamb.com/user/show_photo/44326
    Będę bardzo wdzięczna! kiss buziaki dla wszystkich Mam!

Mama Poli
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ