X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Torbiele na obu jajnikach
Odpowiedz

Torbiele na obu jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 5 tygodniu ciąży, beta bardzo ładnie przyrasta, wczoraj byłam na USG, było widać malutki pęcherzyk. Niestety, na jajnikach pojawiły się torbiele (po jednej na obu) , których na pewno wcześniej nie było (USG miałam robione we wrześniu i było czysto). Lekarz kazał mi leżeć, odpoczywać i brać duphaston. Mam przyjść za tydzień na USG zobaczyć czy ciąża rośnie.
    Czy któraś z Was miała taką sytuację i wszystko dobrze się skończyło?

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • MamaPolinky Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Razem z moją czerwcowa córeczką bierzemy udział w konkursie na slodkiego bobaska. Czy moglybyscie nas wspomóc w głosowaniu? https://pl.lennylamb.com/user/show_photo/44326
    Będę bardzo wdzięczna! kiss buziaki dla wszystkich Mam!

Mama Poli
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ