X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Urobilinogen w moczu
Odpowiedz

Urobilinogen w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio tylko chodzę i robie badania w piątek robiłam mocz i wczoraj powtórzyłam .. I w dwóch przypadkach wyszedł mi urobilinogen w moczu 4 a norma jest <1 oraz bilirubina wyszło mało powinna być nieobecna ... Wyczytałam ,że to oznacza problem z wątrobą (mam kamienie w woreczku żółciowym ) strasznie się martwie wizyta dopiero w czwartek wieczorem :( zwariuje do tej pory ,czy ktoś spotkał się z Was z urobilinogenem w moczu ..?? Pozdrawiam

201610141756.png
    201802217352.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ