X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wczesne objawy ciąży.
Odpowiedz

Wczesne objawy ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunia2222 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Bardzo sie niepokoje, może wy też tak miałyscie. Dzis jest mój 23dc, cykle mam krotkie, bo co 25 dni. 3 dni mam bóle brzucha jak na @ ale bardzo krótkie.Piersi mam nabrzmiałe i bolace. Biorę duphaston 1xdziennie. Niewiem czy to może być ciąza czy nie

• polkosia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/potwierdzone-pierwsze-objawy-ciazy,273.html

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ