X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wody płodowe 1 trymestr
Odpowiedz

Wody płodowe 1 trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ola2411 Znajoma

Wysłany: 24 lipca 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej byłam dziś na badaniu 8t5dni ogólnie dzieciątko jest rozwija się dobrze ale lekarz stwierdził że bardzo mało wód płodowych i że musimy kontrolować tą ciążę częściej bo on nie wie co z tego będzie czy ta ciąża się utrzyma. Miała któraś z was podobny przypadek i wszystko jakoś ruszyło czy nastawiać się już na najgorsze

• HelgaK Nowa

Wysłany: 25 września 2024, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ola, jak u Ciebie teraz?
    Mam tę samą diagnozę. 10 tc.
    Czekam ze strachem na prenatalne badanie

• ola2411 Znajoma

Wysłany: 2 października 2024, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HelgaK wrote:
    Hej Ola, jak u Ciebie teraz?
    Mam tę samą diagnozę. 10 tc.
    Czekam ze strachem na prenatalne badanie

Obecnie 18+4 wód wciąż mniej ale mała narazie jest zdrowa i jest ok

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ