X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wolnorosnący zarodek
Odpowiedz

Wolnorosnący zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piszę bo moze któraś z Was była w podobnej sytuacji. Byłam na USG 5t6d ciąży. Zarodek miał 2,4 mm . Pecherzyk był spłaszczony ,miałam plamienia. Lekarka powiedziała że mozliwe ze macica szykuje sie do poronienia, dostałam Duphaston. KOlejne USG zrobiłam 6t1d,zarodek 3mm. Czytalam ze zarodek powinien rosnać szybciej. Jestem już po 2 poronieniach (11tc i 6tc)

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, poronienia niestety się zdarzają, ale nie wolno tracić wiary! Wg, tej stronki: https://parenting.pl/portal/6-tydzien-ciazy Twój zarodeczek jest ok. Może poczekaj do następnego usg zobaczysz jak sobie radzi?
    Wierzę, że będzie dobrze!

LuckyMe lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ