Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wolnorosnący zarodek
Odpowiedz

Wolnorosnący zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piszę bo moze któraś z Was była w podobnej sytuacji. Byłam na USG 5t6d ciąży. Zarodek miał 2,4 mm . Pecherzyk był spłaszczony ,miałam plamienia. Lekarka powiedziała że mozliwe ze macica szykuje sie do poronienia, dostałam Duphaston. KOlejne USG zrobiłam 6t1d,zarodek 3mm. Czytalam ze zarodek powinien rosnać szybciej. Jestem już po 2 poronieniach (11tc i 6tc)

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, poronienia niestety się zdarzają, ale nie wolno tracić wiary! Wg, tej stronki: https://parenting.pl/portal/6-tydzien-ciazy Twój zarodeczek jest ok. Może poczekaj do następnego usg zobaczysz jak sobie radzi?
    Wierzę, że będzie dobrze!

LuckyMe lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ