Wszystko przesolone???
-
Witam serdecznie
Jestem we wczesnej ciazy i od kilku dni wszystko jest dla mnie przesolone. Poprostu czuje sama sól w potrawach. Okropność
Czy ktoraś z was miala takie objawy. Czy to mozliwe ze mam za duzo soli w organiźmie? Pozdrawiam -
Katha81 wrote:Witam serdecznie
Jestem we wczesnej ciazy i od kilku dni wszystko jest dla mnie przesolone. Poprostu czuje sama sól w potrawach. Okropność
Czy ktoraś z was miala takie objawy. Czy to mozliwe ze mam za duzo soli w organiźmie? Pozdrawiam
Ja dzisiaj miałam za słone ziemniaki, a posolilam jak zwykle przy gotowaniu Może organizm uznaje, ze sol jest teraz dla nas niewskazana? Co ciekawe, żółte sery tez przestały mi smakowac..."Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same."... -
a ja myślałam że mi się tylko wydaje bo moja mama z kolei gotuje takie "jałowe" jedzenie i jak chodzimy z moim partnerem na obiad to zawsze sobie dosalamy,doprawiamy itd a ostatnio jak mama pyta" i jak" to za każdym razem idealnie mi pasuje a czasem nawet mówie że przesolone,gdzie mój partner dalej dosala...
-
Ja tak jak szuszu wszystko przesalam,a wczesniej wolalam potrawy bardziej " jalowe". Co gorsza ja tego nie czuje,a moj maz,ktory lubi slono przeciera oczy ze zdumienia,bo czasem nawet dla niego jest za slono. Teraz on wszystko doprawia,bo boje sie sobie zaszkodzic przez to,ze nie czuje jak mocno sole.
-