X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyciskarka do soków
Odpowiedz

Wyciskarka do soków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka wyciskarka polecane? W rozsądnej cenie i również do marchewki.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w przypadku tańszych wyciskarek gwarancja jest krótsza i jakość materiałów gorsza. Wolałem zainwestować w markową wyciskarkę i mieć spokój na 10 lat. Nadmienię, że nie mam żadnych problemów z wyciskaniem każdego rodzaju produktu. Kroję warzywa i owoce na kawałki (zwłaszcza seler, pokrzywę itp.) i pomalutku wrzucam. Zawsze sok wychodzi dobrze a wyciskarka się nie zacina. Mam wyciskarke firmy Sana, kupowaliśmy w Eujuicers
    NATULUX
    ul.Wersalska 47 / 75
    91-203, Łódź
    tel: 422529660
    Masz do nich namiary, powinni dobrać Ci odpowiedni sprzęt.

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2021, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wolnoobrotowa z Lidla. Upierdliwa w czyszczeniu ale jestem zadowolona.

f2w390bvn9840dlx.png
  • daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz przestalam robic samemu soki nie mam juz na to czasu i za duzo zmywania pozniej, kupuje teraz soki wyciskane np sok z buraka. Sama bym tego nie zrobila, buraki sa strasznie twarde do krojenia

burak-2-Kopia.jpg?quality=50&f=auto

ubranka dla niemowląt
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ