Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyciskarka do soków
Odpowiedz

Wyciskarka do soków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka wyciskarka polecane? W rozsądnej cenie i również do marchewki.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w przypadku tańszych wyciskarek gwarancja jest krótsza i jakość materiałów gorsza. Wolałem zainwestować w markową wyciskarkę i mieć spokój na 10 lat. Nadmienię, że nie mam żadnych problemów z wyciskaniem każdego rodzaju produktu. Kroję warzywa i owoce na kawałki (zwłaszcza seler, pokrzywę itp.) i pomalutku wrzucam. Zawsze sok wychodzi dobrze a wyciskarka się nie zacina. Mam wyciskarke firmy Sana, kupowaliśmy w Eujuicers
    NATULUX
    ul.Wersalska 47 / 75
    91-203, Łódź
    tel: 422529660
    Masz do nich namiary, powinni dobrać Ci odpowiedni sprzęt.

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2021, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wolnoobrotowa z Lidla. Upierdliwa w czyszczeniu ale jestem zadowolona.

f2w390bvn9840dlx.png
  • daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz przestalam robic samemu soki nie mam juz na to czasu i za duzo zmywania pozniej, kupuje teraz soki wyciskane np sok z buraka. Sama bym tego nie zrobila, buraki sa strasznie twarde do krojenia

burak-2-Kopia.jpg?quality=50&f=auto

ubranka dla niemowląt
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ