X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan
Odpowiedz

Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501. Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2024, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny biorę ultrogestan ale moja wydzielina jest taka.lekko zoltawa , dużo wody też że mnie wyplywa, jestem w 5t+3 czy to normalne w tak wczesnej ciazy albo po tym.leku ? Czy on jak wyplywa trochę zmienia kolor ?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2024, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też go biorę, nie przyglądam się aż tak wkładce ale jest raczej biała delikatnie żółtawa od koloru tabletki. Jeśli masz inne objawy jak pieczenie, swędzenie, ból, nieprzyjemny zapach lub kolor jest intensywny to skonsultuj się z z lekarzem.

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ