Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan
Odpowiedz

Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501. Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2024, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny biorę ultrogestan ale moja wydzielina jest taka.lekko zoltawa , dużo wody też że mnie wyplywa, jestem w 5t+3 czy to normalne w tak wczesnej ciazy albo po tym.leku ? Czy on jak wyplywa trochę zmienia kolor ?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2024, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też go biorę, nie przyglądam się aż tak wkładce ale jest raczej biała delikatnie żółtawa od koloru tabletki. Jeśli masz inne objawy jak pieczenie, swędzenie, ból, nieprzyjemny zapach lub kolor jest intensywny to skonsultuj się z z lekarzem.

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🤰🏼
    29.10.2024 🐣 Emilka 😍

21.10.2025 ⏸️ 🤰🏼

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ