X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan
Odpowiedz

Wydzielina we wczesnej ciazy i ultrogestan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna1501. Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2024, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny biorę ultrogestan ale moja wydzielina jest taka.lekko zoltawa , dużo wody też że mnie wyplywa, jestem w 5t+3 czy to normalne w tak wczesnej ciazy albo po tym.leku ? Czy on jak wyplywa trochę zmienia kolor ?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2024, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też go biorę, nie przyglądam się aż tak wkładce ale jest raczej biała delikatnie żółtawa od koloru tabletki. Jeśli masz inne objawy jak pieczenie, swędzenie, ból, nieprzyjemny zapach lub kolor jest intensywny to skonsultuj się z z lekarzem.

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🤰🏼
    29.10.2024 🐣 Emilka 😍

21.10.2025 ⏸️ 🤰🏼

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ