wynik hcg
-
Trudno powiedzieć, powtórz betę za dwa dni i zobacz jak przyrasta. W czerwcu w piątym tygodniu miałam zaledwie 70 i z euforii nie przyszło mi do głowy powtarzać wyniku, choć z norm wynikało, że ciut za mało. Straciłam Aniołka kilka dni później. Teraz moja beta z poniedziałku 149, ostatni okres 15.01. Jutro idę powtórzyć wynik, ale ze strachu chyba zejdę do jutra.
-
Witam
Dziewczyny mozecie mi poradzic? wg mojego labolatorium..
ciaza 1-3 tydzien 6-71
ciaza 4 tydzien 10-750
Ja mam Bhcg 421.1
Jak liczyc teraz ciaze? bo jakby liczyc od miesiaczki to ok, ale jak liczyc od transferu to za wysoko?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
lena7 wrote:Witam
Dziewczyny mozecie mi poradzic? wg mojego labolatorium..
ciaza 1-3 tydzien 6-71
ciaza 4 tydzien 10-750
Ja mam Bhcg 421.1
Jak liczyc teraz ciaze? bo jakby liczyc od miesiaczki to ok, ale jak liczyc od transferu to za wysoko?
bardzo ładny wynik -
nick nieaktualny
-
Hacynta powyżej bety 1200 jej wartość podwaja się między 72-96 godziny.
Twój wynik jest trochę za niski, bo wynosi 141h.
Polecam odczekać jeszcze parę dni i iść na wizytę na USG, lekarz sprawdzi czy pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony.
Jeśli tak pozostanie tylko czekać.
Najważniejsze że wartość hcg rośnie. Czy robiłaś badanie w jednym labie? -
nick nieaktualnyDziewczyny zastanawia mnie czy ten przyrost hcg jest u mnie prawidłowy. 20.03 był 378,90 a 23.03 tylko 536,80. Oczywiście w symulacji wyszło ze wzrost jest za mały ale przecież w początkowej fazie ta wartość nie zawsze musi sie podwajać. Czytałam gdzieś ze czasami sięga 66%. Sama nie wiem zaczynam sie martwić...
-
Aska84 wrote:Dziewczyny zastanawia mnie czy ten przyrost hcg jest u mnie prawidłowy. 20.03 był 378,90 a 23.03 tylko 536,80. Oczywiście w symulacji wyszło ze wzrost jest za mały ale przecież w początkowej fazie ta wartość nie zawsze musi sie podwajać. Czytałam gdzieś ze czasami sięga 66%. Sama nie wiem zaczynam sie martwić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie. Ważne, że rośnie. Czasami tak może być, że na chwilę lekko zwolni, a potem nadgoni. Najważniejsze to się nie zamartwiać. No i jak nie ma zalecenia lekarza to najlepiej w ogóle badań nie robić, bo to w niczym nie pomaga, tylko się człowiek stresuje niepotrzebnie.
-
nick nieaktualnyMagu wrote:Spokojnie. Ważne, że rośnie. Czasami tak może być, że na chwilę lekko zwolni, a potem nadgoni. Najważniejsze to się nie zamartwiać. No i jak nie ma zalecenia lekarza to najlepiej w ogóle badań nie robić, bo to w niczym nie pomaga, tylko się człowiek stresuje niepotrzebnie.
Ok. Trochę mnie uspokoilas. Za dużo chodzę po forach. Widzę jak u innych dziewczyn hcg rośnie bardzo szybko i trochę mnie to zastanawia. -