X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki krwi
Odpowiedz

Wyniki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sisi95 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , możecie mi pomóc w interpretacji wyników?
    Progesteron 50.10 ng/ml w 7 tyg ciąży za wysoki według norm
    Leukocyty 11.92 Norma do 10.04
    Neutrofile 7.58 Norma do 7.00
    Limfocyty 3.28 Norma do 3.00
    Eonzylofile 0.6 Norma od 1.0

• agatagd93 Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak badałam progesteron w 1 ciąży w okolicach 1 dnia okresu miałam ok 40, a teraz w ciąży bliźniaczej 186. Lekarz mówił, że wszystko ok.
    O resztę musisz dopytać lekarza. W ciąży lekkie odchylenia się zdarzają.

j36regz2fzoe228r.png
    iv09gu1r0v7avkau.png
    0d1y3e3kd1khvov5.png

PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ