X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki krwi
Odpowiedz

Wyniki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sisi95 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , możecie mi pomóc w interpretacji wyników?
    Progesteron 50.10 ng/ml w 7 tyg ciąży za wysoki według norm
    Leukocyty 11.92 Norma do 10.04
    Neutrofile 7.58 Norma do 7.00
    Limfocyty 3.28 Norma do 3.00
    Eonzylofile 0.6 Norma od 1.0

• agatagd93 Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak badałam progesteron w 1 ciąży w okolicach 1 dnia okresu miałam ok 40, a teraz w ciąży bliźniaczej 186. Lekarz mówił, że wszystko ok.
    O resztę musisz dopytać lekarza. W ciąży lekkie odchylenia się zdarzają.

j36regz2fzoe228r.png
    iv09gu1r0v7avkau.png
    0d1y3e3kd1khvov5.png

PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ