X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki krwi
Odpowiedz

Wyniki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sisi95 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , możecie mi pomóc w interpretacji wyników?
    Progesteron 50.10 ng/ml w 7 tyg ciąży za wysoki według norm
    Leukocyty 11.92 Norma do 10.04
    Neutrofile 7.58 Norma do 7.00
    Limfocyty 3.28 Norma do 3.00
    Eonzylofile 0.6 Norma od 1.0

• agatagd93 Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak badałam progesteron w 1 ciąży w okolicach 1 dnia okresu miałam ok 40, a teraz w ciąży bliźniaczej 186. Lekarz mówił, że wszystko ok.
    O resztę musisz dopytać lekarza. W ciąży lekkie odchylenia się zdarzają.

j36regz2fzoe228r.png
    iv09gu1r0v7avkau.png
    0d1y3e3kd1khvov5.png

PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ