X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki morfologi- prosze o pomoc
Odpowiedz

Wyniki morfologi- prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bloom Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 17:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz sie co martwic,bo wyniki nie odbiegają duzo od normy..Od oceny jest lekarz i na pewno wszystkie wyniki jakos ze sobą musza współgrać ,żeby wystawi ocenę całego badania.
    Spokojnie,wg.mnie jest w normie..Tez na wynikach miałam tu
    za dużo..tam troche za Malo,a lekarz stwierdził,ze wyniki bardzo dobre.
    Nie masz co się martwić,naprawde..Możesz spac spokojnie i ze spokojem czekaj do wizyty:)

• pakima Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normy dla kobiet w ciąży są nieco inne, jeśli nie odbiegają bardzo od normy to jest ok. Gdyby jednak była duża różnica, wówczas można bardzo się niepokoić. Jednak z mojego doświadczenia, przy wynikach krwi nawet jak są w normie, to lekarz zaleca jednak brać jakieś witaminy na zapas typu żelazo, magnez itp.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ