X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki morfologi- prosze o pomoc
Odpowiedz

Wyniki morfologi- prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bloom Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 17:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz sie co martwic,bo wyniki nie odbiegają duzo od normy..Od oceny jest lekarz i na pewno wszystkie wyniki jakos ze sobą musza współgrać ,żeby wystawi ocenę całego badania.
    Spokojnie,wg.mnie jest w normie..Tez na wynikach miałam tu
    za dużo..tam troche za Malo,a lekarz stwierdził,ze wyniki bardzo dobre.
    Nie masz co się martwić,naprawde..Możesz spac spokojnie i ze spokojem czekaj do wizyty:)

• pakima Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normy dla kobiet w ciąży są nieco inne, jeśli nie odbiegają bardzo od normy to jest ok. Gdyby jednak była duża różnica, wówczas można bardzo się niepokoić. Jednak z mojego doświadczenia, przy wynikach krwi nawet jak są w normie, to lekarz zaleca jednak brać jakieś witaminy na zapas typu żelazo, magnez itp.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ