X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wysokie FSH
Odpowiedz

Wysokie FSH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lus1a Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2024, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem w 3tyg+2 dni, ciąża potwierdzona bhcg. Byłam dziś na badaniach i TSH wyszło 3,9.. masakra. Ft4 1,03 (normy0,83-1,43) a Ft3 4,18 (normy 3,0-4,70), a za to progesteron wyszedł bardzo spory bo aż 35,44. Jutro idę do endokrynologa, ale jestem po dwóch poronieniach i bardzo się boję, bo to TSH tragiczne. Mogłybyście się podzielić jakimiś doświadczeniami z niedoczynnością tarczycy w ciąży? I jak z tego wyszłyście? Czy wgl mam szanse na donoszenie tej ciąży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 21:03

preg.png
    Staś💙28+3 1370gram💙
  • świtezianka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2024, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba masz na myśli TSH a nie FSH :) Progesteron masz piękny. Na tarczycę wydaje mi się, że po prostu dostaniesz lek. To częste w ciąży, że hormony tarczycy się „rozjeżdżają” :)

Lus1a lubi tę wiadomość

29.01.2024: ⏸️
    Wynik NIFTY: zdrowy chłopczyk 💙

7.10.2024: Witaj na świecie, Julianku, mój ukochany synku ❤️

age.png
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 14 marca 2024, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie super że szybko to zbadalas, brawo, dostaniesz leki i wszystko będzie dobrze, na YouTube jest ginekolog który fajnie o tym opowiada także spokojnie, najważniejsze, że wiesz i możecie działać, powodzenia ❤️

Lus1a lubi tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980

Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ