Wzdecia I miesiac ciazy
-
nick nieaktualny
-
No ja mam dokładnie to samo. Chociaż wczoraj miałam dostać okres i brzuch bardzo bolał a dziś już coraz nniej. Wg obliczeń to jestem trzeci tydzień i jeden dzień hihi a piersi dIsiaj w ogóle nie bolały.
A czy któraś z was ma kota i robiła badania na toksoplazmozeIwosfa -
Ja również mam wzdęcia, po nich wyglądam jakbym była w 5 miesiącu a nie w 6 tygodniu Od tygodnia jem mnóstwo owoców - głównie śliwki, ananasy i jest już znacznie lepiej.
Ja mam kota i test na toksoplazmozę (i inne) zrobiłam jak zaczęliśmy się starać o dziecko czyli 2 miesiące temu. Dzięki temu miałam spokojną głowę.
Twój lekarz z pewnością zaleci Ci wykonanie tego testu. -
Ja przebywam z kotami od 3rż - dzikimi, wychodzącymi, domowymi i wynik był ujemny więc twój będzie tym bardziej
Tak - ja mam. Właściwie codziennie rano + zdarzają się w ciągu dnia. Czytałam, że to nic niepokojącego po prostu macica robi sobie miejsce na rosnący zarodek.
Dziewczyny pisały, że lekarz zalecił w taki przypadku brać nospę. Ja mam bardzo lekki ból więc nic nie biorę. -
Lekarz powiedział dokładnie to samo ze macica się porusza i jak zaczyna boleć to mam się zacząć ruszać żeby krew dobrze soplywala bo mnie najbardziej łapie w pracy przy biurku .
Czyli jak wynik ujemny to znaczy że nie mam czy ze kiedyś miałam i mam przeciwciala ????Iwosfa -