X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wzmożony apetyt i brak miesiączki
Odpowiedz

Wzmożony apetyt i brak miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 22 września 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś tak miała? Miesiączka spóźnia mi się 6dni , czuje co jakiś czas ból typowy miesiączkowy, mam ogromny apetyt ciągle coś bym posiadała. Test robiłam 3 dni temu negatywny....

Paula.
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post wyzej pisalas o becie 1, ze spadla z 7. Niestety to jest ciaza biochemiczna i przepraszam, że pozbawiam Cię złudzeń. Jesli beta spadla to juz nic nie da się zrobic. Okres na chwilę się zatrzymał ale przyjdzie.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • monik84111 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokaldnie Paulina, pisalas ,ze beta spadała, więc ciąze wyklucz i czekaj spokojnie na okres.

monik84111
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ