Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wzmożony apetyt i brak miesiączki
Odpowiedz

Wzmożony apetyt i brak miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 22 września 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś tak miała? Miesiączka spóźnia mi się 6dni , czuje co jakiś czas ból typowy miesiączkowy, mam ogromny apetyt ciągle coś bym posiadała. Test robiłam 3 dni temu negatywny....

Paula.
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post wyzej pisalas o becie 1, ze spadla z 7. Niestety to jest ciaza biochemiczna i przepraszam, że pozbawiam Cię złudzeń. Jesli beta spadla to juz nic nie da się zrobic. Okres na chwilę się zatrzymał ale przyjdzie.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • monik84111 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokaldnie Paulina, pisalas ,ze beta spadała, więc ciąze wyklucz i czekaj spokojnie na okres.

monik84111
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ