Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Za duży pęcherzyk zoltkowy
Odpowiedz

Za duży pęcherzyk zoltkowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamila0530 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy któraś z Was miała za duży pęcherzyk zoltkowy? U mnie 7 mm, skończony 9 tydzień ciąży, serduszko pięknie bije ale bardzo się martwię, naczytałam się, ze to złe rokuje - poronienie lub wady płodu :( macie jakieś historie z tym związane? Bardzo proszę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2023, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie to samo. 7 t 3 D wg USG, Ciąża młodsza o 7 dni niż z OM a pęcherzyk żółtkowy aż 8,1 mm. Czy ktoś miał podobną historię która skończyła się urodzeniem zdrowego maluszka?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ