Za mały dzidziuś :(
-
Dziewczyny pisze, ponieważ odchodzę od zmysłów. Byłam w poniedziałek u lekarza na usg. Wymiary zarodka to 17 mm i odpowiadają 8t1d, tymczasem według OM jestem w 9t2d. Fhr dziecka stwierdzono na poziomie 182. Owulacje miałam normalnie w terminie (stosowałam testy owulacyjne) więc nie była opóźniona. Czy jest to poważny powód do niepokoju?
-
Marlenka, nigdy nie wiadomo kiedy od momentu owulacji doszło do zapłodnienia i kiedy do zagnieżdżenia, wystarczy przesunięcie kilku dni i zmartwienie gotowe, chociaż niepotrzebnie. Był tu gdzieś podobny wątek, dziewczyny mówiły, że potem dzidziuś nadrabia. Póki co jeśli lekarz mówi, że jest ok to staraj się zachować spokój.JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
U mnie na wynik bety czeka się ok 5 dni do tygodnia, bo wysyłają do innego laboratorium chyba poczekam na genetyczne, mam 30 grudnia. Na razie wszyscy mnie pocieszają mówiąc że zarodek w różnym tempie może rosnąć albo że lekarz się pomylił bo w sumie zrobił tylko jeden pomiar. No nic muszę wierzyć że będzie dobrze
-
Kochane w moim przypadku ostatnie USG według OM 7t5d natomiast według a według USG 6t6d wiec tez bobuś młodszy teraz USG mam 11 marca wiec zobaczymy czy coś sie zmieniło
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Marlenka111 wrote:Dziewczyny pisze, ponieważ odchodzę od zmysłów. Byłam w poniedziałek u lekarza na usg. Wymiary zarodka to 17 mm i odpowiadają 8t1d, tymczasem według OM jestem w 9t2d. Fhr dziecka stwierdzono na poziomie 182. Owulacje miałam normalnie w terminie (stosowałam testy owulacyjne) więc nie była opóźniona. Czy jest to poważny powód do niepokoju?
Dziecko wg OM zawsze (przeważnie) jest mniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 09:00
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -