Za mały Groszek.
-
Cześć ja według ostatniej miesiączki która była 27 sierpnia zaczęłam właśnie 8 tydzień. U ginekologa byłam w 6t2d i zobaczyłam tylko pęcherzyk ciazowy. Teraz byłam w środę i był to 7t4d i zobaczyłam fasolke 3,4mm i akcje serca 124 na minutę. Ginekolog mówil, że jest wszystko w porządku mimo że ciąża jest dużo młodsza. Bądź dobrej myśli , nie zamartwiaj się
-
witaj.
pierwsze USG miałam robione w 6 tyg i 1 dniu, to było ok 25 dni po owulacji, wówczas mój pęcherzyk miał 4 mm i pikało serduszko, ale jeszcze wtedy Pani Doktor nie mierzyła mi z jaką częstotliwością. Maleństwo w tym czasie bardzo szybko rośnie, dwa tygodnie później było to już 1,84 cm!! Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze!JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Groszka, ja byłam na pierwszej wizycie dokładnie 5t6d i też nie było widać zarodka i serducha. O rozmiarach pęcherzyka lekarz nic mi nie mówił, więc tu nie pomogę.
Skończyło się tak jak widać w mojej stopce
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było tak samo! :*Groszka lubi tę wiadomość
-
Hej Groszka, calkowicie sie z toba zgadzam. Jestem pierwszy raz w ciazy i tez nie sadzilam,ze tyle trosk i zmartwien przede mna. Dzieki bellybestfriend,a wlasciwie wszystkim uczestniczka dowiedzialam sie mnostwa informacji, za co bardzo dziekuje!
-
ket555 u mnie w 5tc w jeden dzień (dzień krwawienia gdy bylam w szpitalu) nie było widać nic, następnego dnia był już pecherzyk ale po tygodniu na USG dalej nie bylo widać zarodka ani serduszka, dopiero w 8t2d zobaczyłam kropka z serduchem. Co się stresu najadłam to moje ale trzeba ten czas czekania przetrwac, będzie dobrze!!!
-