Zachcianki
-
nick nieaktualny
-
A są różne na różnym etapie ciąży. Ja np. bardzo lubiłam słodycze pierwszym trymetrze i zajadałam je czymś słonym. Nie raz zdarzyło mi się zjeść np. zupę popijając słodkim sokiem czego nie robiłam bo jak już to tylko herbata. Dzisiaj np. zjadłam parówkę z ketchupem i chlebem ale doprawiłam je ciastkami z dużą ilością marmolady czego poza ciążą bym nigdy nie zrobiła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa póki co nie mam żadnych zachcianek, wszystko po staremu...a nawet słodyczy udaje mi się unikać
Myślę, że na takim wczesnym etapie to raczej dziewczyny same sobie wkręcają trochę te zachcianki, albo nie koniecznie są one związane z ciążąpolkosia lubi tę wiadomość
-
koalka bo ja wiem czy to tak jest z tym wkręcaniem. Ja miałam taką ochotę na paczki, że musiałam zjeść juz teraz. No i wsunęłam 3 na raz
Podobnie miałam przed samą @ jak hormony szalały. Poleciałam do sklepu po lody czekoladowe, ale w domu przeszła mi ochota. Niektóre z nas po prostu mają taką naturę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Misi@ wrote:hehe ja od dziecka jadłam bułki z dzemem truskawkowym i kiszonym ogórkiem...lubie połączenia słodko kwaśne, więc u mnie bez zmian
hehe pamiętam jak moja babcia zajadała się śledzikiem w oleju z cebulką i zagryzała pączkiem z marmoladą i cukrem pudrem
zachcianek nie mam żadnych ale odrzuca mnie od słodkiego a ciągnie do kwaśnego
-