X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zakażenie czy moge stosować iladian?
Odpowiedz

Zakażenie czy moge stosować iladian?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dopiero dowiedzialam sieze bede mama a dopadla mnie jakas infekcja. Czy mige zastosowac iladian?nie mam lekarza z ktorym moglabym sie skontaktowac. Wiec prosze was o pomoc.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masc stosuje takze moze bedzie dobrze

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazolum jest bezpieczny, maść jest bez recepty a globulki już tylko na receptę.

zem3wn15az3szllg.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam clotrimazolum a teraz widze ze na ulotce jest zeby w 1 trymestrze nie stosowac

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się starałam o dziecko i złapałam infekcję to gin mi przepisala globulki clotrimazolum bo powiedziała, że musi zlecić coś bezpiecznego gdyby coś.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ