X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zakażenie czy moge stosować iladian?
Odpowiedz

Zakażenie czy moge stosować iladian?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dopiero dowiedzialam sieze bede mama a dopadla mnie jakas infekcja. Czy mige zastosowac iladian?nie mam lekarza z ktorym moglabym sie skontaktowac. Wiec prosze was o pomoc.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masc stosuje takze moze bedzie dobrze

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazolum jest bezpieczny, maść jest bez recepty a globulki już tylko na receptę.

zem3wn15az3szllg.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam clotrimazolum a teraz widze ze na ulotce jest zeby w 1 trymestrze nie stosowac

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się starałam o dziecko i złapałam infekcję to gin mi przepisala globulki clotrimazolum bo powiedziała, że musi zlecić coś bezpiecznego gdyby coś.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ