X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zakażenie czy moge stosować iladian?
Odpowiedz

Zakażenie czy moge stosować iladian?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dopiero dowiedzialam sieze bede mama a dopadla mnie jakas infekcja. Czy mige zastosowac iladian?nie mam lekarza z ktorym moglabym sie skontaktowac. Wiec prosze was o pomoc.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masc stosuje takze moze bedzie dobrze

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazolum jest bezpieczny, maść jest bez recepty a globulki już tylko na receptę.

zem3wn15az3szllg.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam clotrimazolum a teraz widze ze na ulotce jest zeby w 1 trymestrze nie stosowac

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się starałam o dziecko i złapałam infekcję to gin mi przepisala globulki clotrimazolum bo powiedziała, że musi zlecić coś bezpiecznego gdyby coś.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ