Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zakażenie czy moge stosować iladian?
Odpowiedz

Zakażenie czy moge stosować iladian?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dopiero dowiedzialam sieze bede mama a dopadla mnie jakas infekcja. Czy mige zastosowac iladian?nie mam lekarza z ktorym moglabym sie skontaktowac. Wiec prosze was o pomoc.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masc stosuje takze moze bedzie dobrze

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazolum jest bezpieczny, maść jest bez recepty a globulki już tylko na receptę.

zem3wn15az3szllg.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam clotrimazolum a teraz widze ze na ulotce jest zeby w 1 trymestrze nie stosowac

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się starałam o dziecko i złapałam infekcję to gin mi przepisala globulki clotrimazolum bo powiedziała, że musi zlecić coś bezpiecznego gdyby coś.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ