X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zakażenie czy moge stosować iladian?
Odpowiedz

Zakażenie czy moge stosować iladian?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dopiero dowiedzialam sieze bede mama a dopadla mnie jakas infekcja. Czy mige zastosowac iladian?nie mam lekarza z ktorym moglabym sie skontaktowac. Wiec prosze was o pomoc.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masc stosuje takze moze bedzie dobrze

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazolum jest bezpieczny, maść jest bez recepty a globulki już tylko na receptę.

zem3wn15az3szllg.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam clotrimazolum a teraz widze ze na ulotce jest zeby w 1 trymestrze nie stosowac

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się starałam o dziecko i złapałam infekcję to gin mi przepisala globulki clotrimazolum bo powiedziała, że musi zlecić coś bezpiecznego gdyby coś.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ