Zanik bólu piersi
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny byłam wczoraj u ginekologa no i jestem w 4.5 tyg ciąży . Narazie nic nie widać oprócz pęcherzyka .Bolaly mnie piersi od owulacji non stop ale od 4 dni nie boli nic nawet przy dotyku to normalne ? bardzo sie boje to moja 1 ciąża
-
nick nieaktualnyK22 nikt Cię nie zamierza straszyć, bo już nie raz przekonałam się w ciąży, że różnie to bywa, ale jeśli się martwisz to zrób betę jak radzi Groszka
jak.chcesz1234 mi w ciąży niektóre objawy zanikały na dzień, dwa żeby za moment wrócić. Jeśli Cię to uspokoi to idź na betęGroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mnie piersi bolaly od terminu okresu do ok 10-12 tyg raz bolaly mocniej raz lzej oczywiście obawialam sie ze to zly znak ale nic z tych rzeczy, dzieciatko ma sie dobrze teraz jestem w 18tc i znow zaczely mnie piersi bolec przy nacisku z boku i sutki zrobily sie jeszcze bardziej wrazliwe. Zauwazylam z jednego dnia moje piersi sa nabrzmiale i bolesne a drugiego oklapniete i wcale nie bola nie ma sie vo martwic
-
Ja też strasznie schizowalam jeśli chodzi o piersi. Przy wcześniejszej poronionej ciąży po kilku dniach wstałam rano i nie czułam bólu. Pojechałam na betę i przestała rosnąć. Dlatego teraz jak tylko piersi nie bolały to panika i na Izbę Przyjęć. Wszystko dobrze. Teraz spokojnie mogę powiedzieć że nie miały znaczenia. Jednego dnia bolały innego nie. Czasem też zależało od pory dnia. Po kilku potwierdzonych na usg na Izbie Przyjęć razach uwierzylam że ból piersi nie ma nic do rzeczy
-
Jestem po wczorajszym usg i tej strasznej Jelitowke jaka przerobiłam.
Miałam 40 st na liczniku, wymioty i mega biegunka aż mdlałam skończyło sie na pogotowiu. Piersi przestały mnie bolec- nastawiłam sie na najgorsze ... a tu Fasolka wczoraj skończyła 11 tydz i w najlepsze sie w brzuchu wygłupiala ... piersi owszem maja znaczenie w ciąży ale czym dalej w las one mniej bolą nas raz mocniej, raz słabiej a czasami w ogóle nie czuje ciąży. Przez 9 miesięcy nie bede czuła sie codziennie tak samo. Żałuje ze naczytałam sie na forum samych złych rzeczy, przestraszyłam niepotrzebnie moje Maleństwo. Tylko USG i BETA to wiarygodne źródła, najgorsza jest ta panika- niestety. Ja z jednego stresu zeszłam teraz w sobotę mam test Pappa, zobaczymy co bedzie...Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -