Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żółte objawy w ciąży
Odpowiedz

Żółte objawy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś na bieliźnie żółte ,ciemno żółte uplawy. Jestem w 7 tyg ciąży . Czy to może być coś złego ? Wizytę mam dopiero we wtorek ale jak będzie potrzeba pójdę wcześniej

• Faelwen90 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakaś infekcja intymna?
    Nie czujesz jakiegoś dyskomfortu przy oddawaniu moczu, nic Cię nie swędzi, nie piecze?

Zawsze możesz oddać próbkę moczu na posiew żeby właśnie wykluczyć infekcję.

preg.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie w razie w posiew z moczu, ale żółtawa barwa może być również fizjologiczną :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ