X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żółte objawy w ciąży
Odpowiedz

Żółte objawy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś na bieliźnie żółte ,ciemno żółte uplawy. Jestem w 7 tyg ciąży . Czy to może być coś złego ? Wizytę mam dopiero we wtorek ale jak będzie potrzeba pójdę wcześniej

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakaś infekcja intymna?
    Nie czujesz jakiegoś dyskomfortu przy oddawaniu moczu, nic Cię nie swędzi, nie piecze?

Zawsze możesz oddać próbkę moczu na posiew żeby właśnie wykluczyć infekcję.

age.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie w razie w posiew z moczu, ale żółtawa barwa może być również fizjologiczną :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ