X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żółte objawy w ciąży
Odpowiedz

Żółte objawy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś na bieliźnie żółte ,ciemno żółte uplawy. Jestem w 7 tyg ciąży . Czy to może być coś złego ? Wizytę mam dopiero we wtorek ale jak będzie potrzeba pójdę wcześniej

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakaś infekcja intymna?
    Nie czujesz jakiegoś dyskomfortu przy oddawaniu moczu, nic Cię nie swędzi, nie piecze?

Zawsze możesz oddać próbkę moczu na posiew żeby właśnie wykluczyć infekcję.

age.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie w razie w posiew z moczu, ale żółtawa barwa może być również fizjologiczną :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ