X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żółte objawy w ciąży
Odpowiedz

Żółte objawy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś na bieliźnie żółte ,ciemno żółte uplawy. Jestem w 7 tyg ciąży . Czy to może być coś złego ? Wizytę mam dopiero we wtorek ale jak będzie potrzeba pójdę wcześniej

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakaś infekcja intymna?
    Nie czujesz jakiegoś dyskomfortu przy oddawaniu moczu, nic Cię nie swędzi, nie piecze?

Zawsze możesz oddać próbkę moczu na posiew żeby właśnie wykluczyć infekcję.

age.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie w razie w posiew z moczu, ale żółtawa barwa może być również fizjologiczną :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ