X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żółte objawy w ciąży
Odpowiedz

Żółte objawy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś na bieliźnie żółte ,ciemno żółte uplawy. Jestem w 7 tyg ciąży . Czy to może być coś złego ? Wizytę mam dopiero we wtorek ale jak będzie potrzeba pójdę wcześniej

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakaś infekcja intymna?
    Nie czujesz jakiegoś dyskomfortu przy oddawaniu moczu, nic Cię nie swędzi, nie piecze?

Zawsze możesz oddać próbkę moczu na posiew żeby właśnie wykluczyć infekcję.

age.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie w razie w posiew z moczu, ale żółtawa barwa może być również fizjologiczną :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ