14tc ból jajnika
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja osobiście nie mam takiej dolegliwości, raczej czuję takie ciepło i rozciąganie w tych rejonach podbrzusza ale myślę że nie masz się czym martwić... tam wszystko się przestawia żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i ten dyskomfort jest nieunikniony
jak robią jakieś przeswietlnienie po porodzie czy cos to narządy są nie raz w dziwnych miejscach bo musiały siętak przestawic
może to nawet nie być jajnik, tylo w miejscu jajnika a rozciąga się tam więzadło trzymające macicęZielona11 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyMartek&M wrote:Hej
ja osobiście nie mam takiej dolegliwości, raczej czuję takie ciepło i rozciąganie w tych rejonach podbrzusza ale myślę że nie masz się czym martwić... tam wszystko się przestawia żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i ten dyskomfort jest nieunikniony
jak robią jakieś przeswietlnienie po porodzie czy cos to narządy są nie raz w dziwnych miejscach bo musiały siętak przestawic
może to nawet nie być jajnik, tylo w miejscu jajnika a rozciąga się tam więzadło trzymające macicę
-
nick nieaktualny
-
Inesja wrote:Ja tak miałam cała ciążę i nic złego się nie stało. Czasem zginałam się w pół z bólu. Po prostu więzadła sie rozciagają. Powiedz lekarzowi i nie martw się na zapas.
-