16 tc a płeć dziecka
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w 12 tc Pani doktor na genetycznych powiedziała mi że wyrostek płciowy naszego maleństwa jest duży więc podejrzewa chłopca (nie ukrywam, poczułam się lekko zawiedziona, bo zawsze marzyłam o córeczce) a w 16 tc między nóżkami nie było wypukłości i ona mówi że jej to jednak na dziewczynkę wygląda. Czy możliwe że penis się jakoś podwinął lub jeszcze się pojawi? 30 lipca mam wizytę połówkową na której okaże się w 100% ale jestem mocno niecierpliwa
-
Wiktoria2909 wrote:Dziewczyny, w 12 tc Pani doktor na genetycznych powiedziała mi że wyrostek płciowy naszego maleństwa jest duży więc podejrzewa chłopca (nie ukrywam, poczułam się lekko zawiedziona, bo zawsze marzyłam o córeczce) a w 16 tc między nóżkami nie było wypukłości i ona mówi że jej to jednak na dziewczynkę wygląda. Czy możliwe że penis się jakoś podwinął lub jeszcze się pojawi? 30 lipca mam wizytę połówkową na której okaże się w 100% ale jestem mocno niecierpliwa
Może w 12 tygodniu to była po prostu pępowina między nóżkami. Na tym etapie ciąży często zdarzają się pomyłki Czekaj cierpliwie na połówkowe.Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Wybacz ale Twoja pani doktor albo jest słaba albo ma slaby sprzęt. Dobry lekarz z dobrym sprzętem potrafi ocenic na 80-90% płec w 12tc, a w 16tc to powinno byc na 200%!! oczywiscie oprocz pojedynczych przypadkow, ze dziecko sie zakrywa. Polecam zmienic lekarza.
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Wybacz ale Twoja pani doktor albo jest słaba albo ma slaby sprzęt. Dobry lekarz z dobrym sprzętem potrafi ocenic na 80-90% płec w 12tc, a w 16tc to powinno byc na 200%!! oczywiscie oprocz pojedynczych przypadkow, ze dziecko sie zakrywa. Polecam zmienic lekarza.
Czyli jeśli nie było widocznego penisa, mogę być praktycznie pewna że to córka? widok był jakby od dołu nóżek. -
edwarda20 wrote:Wybacz ale Twoja pani doktor albo jest słaba albo ma slaby sprzęt. Dobry lekarz z dobrym sprzętem potrafi ocenic na 80-90% płec w 12tc, a w 16tc to powinno byc na 200%!! oczywiscie oprocz pojedynczych przypadkow, ze dziecko sie zakrywa. Polecam zmienic lekarza.
Ma zmienić lekarza, bo w 12tc istnieje możliwość pomyłki co do płci? Lekarza się zmienia, jesli naprawdę jest się czego przyczepić, a nie tego, ze pomylił się co do płci. Błagam.Azzurra, agapat lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Ma zmienić lekarza, bo w 12tc istnieje możliwość pomyłki co do płci? Lekarza się zmienia, jesli naprawdę jest się czego przyczepić, a nie tego, ze pomylił się co do płci. Błagam.
Jesli w 16tc (nie w 12!) nie widzi płci, to bardzo ciekawe jak ma prawidlowo ocenic te wszystkie malenkie narzady dziecka, serduszko jak paznokiec itp. Błagam!Natalia1984 lubi tę wiadomość
-
Wiktoria2909 wrote:Czyli jeśli nie było widocznego penisa, mogę być praktycznie pewna że to córka? widok był jakby od dołu nóżek.
Nie wiem, nie widzialam tego usg. W 16 tc jak bylam u lekarza z rewelacyjnym sprzetem to normalnie widzialam siusiaka.
-