X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr 25 tydzień ciąży
Odpowiedz

25 tydzień ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem w 25 tygodniu ciąży i dziś poczułam jakby mała mnie pod żebro kopnęła.. czy to możliwe że jest już tak wysoko?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe ;) ma teraz jeszcze sporo miejsca, więc rozrabia ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały rozrabiaka mi rośnie :)

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Leira Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia94 wrote:
    Hej dziewczyny, jestem w 25 tygodniu ciąży i dziś poczułam jakby mała mnie pod żebro kopnęła.. czy to możliwe że jest już tak wysoko?

Możliwe, mi też zdarza się poczuć kopnięcie wysoko i też byłam mocno zdziwiona :O

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ