X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Białko w moczu
Odpowiedz

Białko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poly Debiutantka

Wysłany: 11 lipca, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś z was ma bądź miała problem z białkiem w moczu?? Jestem po przeleczeniu pęcherza ale to wynik wciąż jest wysoki 50mg/do. Ciśnienie jest w normie, nie mam żadnych niepokojących objawów. 24 TC. Martwię się o ciążę. Czy któraś z was miała taki problem i udało się wyeliminować białko??

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej byłoby zrobić badanie bialka w dobowej zbiórce moczu.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mellonaa Debiutantka

Wysłany: 18 października, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja miałam w 13 tygodniu po posiewie wyszło mi bakteria też brałam antybiotyk. Ale przy kolejnych 3 badaniach z moczu nie miałam już białka w moczu . Byś musiała powtórzyć badania czasem bialko w moczu występuje w ciazy . Ja akurat miałam 30 . Robiłam ostatnio wynik w 22t i też nie miałam. A twoj lekarz co mówi?

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 18 października, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam i aktualnie dobowa zbiórka moczu więc zobaczymy co wyjdzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ