X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Białko w moczu
Odpowiedz

Białko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poly Debiutantka

Wysłany: 11 lipca 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś z was ma bądź miała problem z białkiem w moczu?? Jestem po przeleczeniu pęcherza ale to wynik wciąż jest wysoki 50mg/do. Ciśnienie jest w normie, nie mam żadnych niepokojących objawów. 24 TC. Martwię się o ciążę. Czy któraś z was miała taki problem i udało się wyeliminować białko??

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2024, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej byłoby zrobić badanie bialka w dobowej zbiórce moczu.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mellonaa Debiutantka

Wysłany: 18 października 2024, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja miałam w 13 tygodniu po posiewie wyszło mi bakteria też brałam antybiotyk. Ale przy kolejnych 3 badaniach z moczu nie miałam już białka w moczu . Byś musiała powtórzyć badania czasem bialko w moczu występuje w ciazy . Ja akurat miałam 30 . Robiłam ostatnio wynik w 22t i też nie miałam. A twoj lekarz co mówi?

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam i aktualnie dobowa zbiórka moczu więc zobaczymy co wyjdzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ