Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Białko w moczu
Odpowiedz

Białko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poly Debiutantka

Wysłany: 11 lipca, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś z was ma bądź miała problem z białkiem w moczu?? Jestem po przeleczeniu pęcherza ale to wynik wciąż jest wysoki 50mg/do. Ciśnienie jest w normie, nie mam żadnych niepokojących objawów. 24 TC. Martwię się o ciążę. Czy któraś z was miała taki problem i udało się wyeliminować białko??

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej byłoby zrobić badanie bialka w dobowej zbiórce moczu.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mellonaa Debiutantka

Wysłany: 18 października, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja miałam w 13 tygodniu po posiewie wyszło mi bakteria też brałam antybiotyk. Ale przy kolejnych 3 badaniach z moczu nie miałam już białka w moczu . Byś musiała powtórzyć badania czasem bialko w moczu występuje w ciazy . Ja akurat miałam 30 . Robiłam ostatnio wynik w 22t i też nie miałam. A twoj lekarz co mówi?

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 18 października, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam i aktualnie dobowa zbiórka moczu więc zobaczymy co wyjdzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ