X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Biegunka ,co można brać w ciąży?
Odpowiedz

Biegunka ,co można brać w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lumiko Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,jestem właśnie w 17 tygodniu i od jakiegoś czasu mam delikatną biegunkę.tzn odwiedzam toaletę tak jak przed biegunka(jeśli chodzi o częstotliwości- raz dziennie,a czasem nawet raz na 2,3 dni,ale jest to raczej luźny stolec,czasem biegunka,-sorki za mało przyjemne okreslenia- co radzicie przyjąć ,co można przyjąć ,zanim pójdę do lekarza? Z góry dziękuję za pomoc.

Starania naturalne styczeń 2017

Medart - 20.03.2019
    Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
    Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.

7 dpt Beta. 46.2
    11 dpt. Beta. 310,60
    14 dpt. Beta. 1.195
    18 dpt. Beta 6.840
    22 dpt. Beta. 22.006
    26 dpt. Beta 53.940

27 dpt 💓 i chłopak

atdcanli6zykm8lv.png
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz ewentualnie spytać w aptece co można brać w ciazy na tego typu dolegliwości. Ale może poki co lepiej sproboesc jakies naturalne metody za nim pójdziesz do lekarza.
    Z takich metod to jagody czarne - albo jesc albo kupic do zaparzania, mi zawsze pomagają.
    Banany również dają efekt i gorzka czekolada.

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ