Ból podbrzusza
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! U mnie podobnie, ja za dużo chodzę to wtedy czuję no i jelita dają o sobie znać
Maximka nie wiesz może czy można tu pisać wiadomości prywatne? Potwierdziłam zaproszenie ale nie widzę opcji wiadomości
Nie będzie mnie teraz kilka dni bo jadę nad morze mam nadzieję, że chociaż tam jest chłodniej
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 13:41
-
Hej. Od wczoraj mam dziwny nol po prawej stronie tak jakby jajnika? Nie wiem sama. Siedzialam przy obiedzie z noga na nodze i chcialam sie wyprostowac i zlapal mnie ten bol. Jak leze jest dobrze, boli przy wstawaniu, czasem przy chodzeniu zmianie pozycji. Powiedzialabym raczej ze to naciagniete wiezadlo bo poza tym mi nic nie dolega. Moze mial ktos taki bol? Moj lekarz przyjmuje w srody wiec narazie obserwuje tylko co sie dzieje
-
natalka0887 dokładnie tak samo mam prawie codziennie. Wczoraj ze zdwojoną siłą. Dziś byłam u gin i to rzeczywiście najprawdopodobniej więzadła (lub w moim przypadku kamica nerkowa). Chyba taki urok ciąży Tylko jakoś przed nigdy nie słyszałam o czymś takim chyba wszystkie kobiety w ciąży które znałam to ukrywały hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:51
-