SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › II trymestr › Bóle stawów kolan bioder
Odpowiedz

Bóle stawów kolan bioder

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was w nocy odczuwa bóle bioder ? Jak długo leżę na jednym boku to czuje się obolala:( do tego dziś doszedł ból kolan i nóg ciągu dnia :( . Od początku ciąży przytylam ok.5 kg więc nie jakoś super dużo . Czytałam że to może być od przyrostu wagi albo od zapalenia stawów.

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • klaudiii890 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem w 20tc. I tez zaczely mnie bolec biodra jak leze i glownie w nocy, co bardzo utrudnia mi spanie. Ja przytylam tylko 2 kg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ