X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bóle stawów kolan bioder
Odpowiedz

Bóle stawów kolan bioder

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was w nocy odczuwa bóle bioder ? Jak długo leżę na jednym boku to czuje się obolala:( do tego dziś doszedł ból kolan i nóg ciągu dnia :( . Od początku ciąży przytylam ok.5 kg więc nie jakoś super dużo . Czytałam że to może być od przyrostu wagi albo od zapalenia stawów.

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • klaudiii890 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem w 20tc. I tez zaczely mnie bolec biodra jak leze i glownie w nocy, co bardzo utrudnia mi spanie. Ja przytylam tylko 2 kg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ