X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Brak ruchów
Odpowiedz

Brak ruchów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od 14 tc czułam ruchy dziecka, czasem częściej lub mniej. Aktualnie jutro wchodzę w 24 tc i od dwóch dobrych dni nie czuje ruchów.
    Może jestem przewrażliwiona, ale moja siostra też nie czuła ruchów i musiała urodzić martwe dziecko..

f2w3gov3rq5rap75.png
  • Justyśkaa Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Twoim miejscu pojechałabym jak najszybciej na IP, sama jestem po porodzie martwego synka w 25 tc, też przestałam czuć ruchy dwa dni wcześniej, chociaż martwiły mnie już może od 4 ale każdy mówił że tak jeszcze może być a okazało się że jest już za późno, fakt syn żył jeszcze jak trafiłam do szpitala ale nie było szans żeby go uratować.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ