Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr brak śluzu szyjkowego
Odpowiedz

brak śluzu szyjkowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KatkaWariatka Nowa

Wysłany: 12 września 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Jak jest u was ze śluzem szyjkowym? Wszędzie wczytam, że w ciąży jest podobny do owulacyjnego, a u siebie obserwuję znikome ilości białego gęstego śluzu albo całkowity brak. Jest się czym martwić? W pierwszej ciąży pamiętam było sporo śluzu, ale nie specjalnie zwracałam uwagę na jego konsystencję. Teraz, z racji tego, że jestem po poronieniu to wnikam w każdy najmniejszy objaw. Kończę właśnie 13 tygodni. Zaraz po zapłodnieniu faktycznie utrzymywał się płodny śluz, ale ten obecny trochę mnie martwi. Wizytę mam pod koniec miesiąca i wtedy zapytam lekarza, ale może któraś z Was będzie też w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat :)

• d.orota Koleżanka

Wysłany: 13 września 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od początku mam bardzo mało śluzu, a jestem teraz w 25tygodniu. Pytałam o to lekarza, bo czytałam wpisy dziewczyn o "nawale" śluzu w ciąży ale powiedział,że to nie reguła. Wręcz zaniepokoiło go jak około 20 tygodnia miałam śluzu raptem więcej (podejrzewał wtedy jakąś infekcje, ale całe szczęście badanie czustości pochwy niczego nie wykazało).

p19uqqmz9qpwb8k1.png
  • Maruder Autorytet

Wysłany: 15 września 2017, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam od początku ciąży żadnego nawału :) Raczej tyle co w dni niepłodne.

relgi09kotjuarzp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ