Ciągłe infekcje
- 

Dziewczyny jak radzicie sobie z upławami?
 Też Was to tak męczy? Odkąd jestem w ciąży nie mogę sobie z tym poradzić. Globulki przepisane przez ginekologa pomogły...na 4 dni Macie jakieś domowe sposoby albo sprawdzone leki bez recepty? Macie jakieś domowe sposoby albo sprawdzone leki bez recepty?
 Help  
- 

Ja cala ciaze ta I poprzednia uzywam mydelka naturalnego z nanosrebrem, jest antybakteryjne I antygrzybicze. Kosztuje 5zl a sprawdza sie I na niegojace sie ranki I na pryszcze, zajady, zastrzaly -smaruje mydelkiem zwilzonym woda i zostawiam az wyschnie. Jak synkowi zaczerwieni sie siusiak to tez go tym myje I jest dobrze. A z uplawami problemow nie mam wcale odkad go uzywam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 13:57 
- 

Ja po staropolskiemu wodę z octem do przemywania (szklana wody i dwie łyżki octu).. ale powiem szczerze że mimo codziennej higieny, infekcje mnie nie opuszczały całą ciążę ginka mówiła, żetaki urok bo kobiety w ciąży są słodziutkie ginka mówiła, żetaki urok bo kobiety w ciąży są słodziutkie i praktyczniecały czas brałam globulki. Po ciąży odpukać przeszło i praktyczniecały czas brałam globulki. Po ciąży odpukać przeszło Kto nie boi się wierzyć, że się uda? Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
 Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. 

- 

Kasza wygląda na to, że u mnie sytuacja jest podobna. Przed ciążą rzadko miewałam takie problemy, w ciąży praktycznie od samego początku i tak się ciągnie...raz przechodzi, zaraz wraca. Ostatnio kupiłam Lactacyd przeciwgrzybiczy i bardzo pomógł ufff
- 

Ja juz dziewiąty miesiąc zmagam się z infekcjami. Na kazdej wizycie dostawałam globulki na zmianę Macmiror i Pimafucin, które pomagały na kilka dni a potem problem wracał. Lekarka twierdzi, że przyczyną takiego stanu rzeczy jest ciąża a dokladnie zmiany hormonalne i że przez całą ciążę tego nie wyleczę, ze niektóre kobiety tak mają i miała rację... W trzecim trymestrze zaczęłam stosować dodatkowo maść clotrimazolum która przynosiła troche ulgi... Moja lekarka mówiła też, że płyny antygrzybicze typu lactacyd itp. mogą w ciąży bardziej podrażnić i więcej z tego szkody niż pożytku ale zamierzam i tak kupić mimo że to juz końcówka... 
-