Ciągłe infekcje
-
Dziewczyny jak radzicie sobie z upławami?
Też Was to tak męczy? Odkąd jestem w ciąży nie mogę sobie z tym poradzić. Globulki przepisane przez ginekologa pomogły...na 4 dni Macie jakieś domowe sposoby albo sprawdzone leki bez recepty?
Help -
Ja cala ciaze ta I poprzednia uzywam mydelka naturalnego z nanosrebrem, jest antybakteryjne I antygrzybicze. Kosztuje 5zl a sprawdza sie I na niegojace sie ranki I na pryszcze, zajady, zastrzaly -smaruje mydelkiem zwilzonym woda i zostawiam az wyschnie. Jak synkowi zaczerwieni sie siusiak to tez go tym myje I jest dobrze. A z uplawami problemow nie mam wcale odkad go uzywam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 13:57
-
Ja po staropolskiemu wodę z octem do przemywania (szklana wody i dwie łyżki octu).. ale powiem szczerze że mimo codziennej higieny, infekcje mnie nie opuszczały całą ciążę ginka mówiła, żetaki urok bo kobiety w ciąży są słodziutkie i praktyczniecały czas brałam globulki. Po ciąży odpukać przeszłoKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Kasza wygląda na to, że u mnie sytuacja jest podobna. Przed ciążą rzadko miewałam takie problemy, w ciąży praktycznie od samego początku i tak się ciągnie...raz przechodzi, zaraz wraca. Ostatnio kupiłam Lactacyd przeciwgrzybiczy i bardzo pomógł ufff
-
Ja juz dziewiąty miesiąc zmagam się z infekcjami. Na kazdej wizycie dostawałam globulki na zmianę Macmiror i Pimafucin, które pomagały na kilka dni a potem problem wracał. Lekarka twierdzi, że przyczyną takiego stanu rzeczy jest ciąża a dokladnie zmiany hormonalne i że przez całą ciążę tego nie wyleczę, ze niektóre kobiety tak mają i miała rację... W trzecim trymestrze zaczęłam stosować dodatkowo maść clotrimazolum która przynosiła troche ulgi... Moja lekarka mówiła też, że płyny antygrzybicze typu lactacyd itp. mogą w ciąży bardziej podrażnić i więcej z tego szkody niż pożytku ale zamierzam i tak kupić mimo że to juz końcówka...
-