X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr ciąża a kino
Odpowiedz

ciąża a kino

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyjaciółki!
    Czy w ciąży można chodzić do kina ? Rodzina mi odradza, a nie jestem jakoś do tego przekonana..
    Jak było to u was? :)

• Vriola Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niby czemu nie można?
    Myślę że bez problemu, tylko nie na horrory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno za głośno itp.. :D

• bluszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wytrzymasz film bez sikania i siedzenie w jednej pozycji tyle czasu nie wykonczy ci kręgosłupa to chodź nawet codziennie ! Jak sie dzidzius urodzi to o kinie bedziesz mogła pomarzyć :P . nie wiem kto wymysla takie bzdury ze ciezarna nie moze isc do kina. Moze najlepiej niech nigdzie nie chodzi, nawet do WC bo za dużo bakterii. Paranoja !

foxylady, nika03 lubią tę wiadomość

bluszczynka
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrezygnowałam na czas ciąży z kina, bo... Oglądam tylko horrory ;) Nie chciałam sobie stresu przysparzać.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ostatniej ciąży byłam w kinie wieczorem, a następnego dnia miałam cesarkę zaplanowaną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! To super! :) Dziekuje dziewczynki!

• aleksandraola Znajoma

Wysłany: 6 września 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem w 2 trymestrze , w kinie byłam już chyba z 5 razy, nigdzie nie spotkalam się z informacją, że nie powinnam więc myślę, że nie dajmy się zwariować :)

pozdrawiam

Aleksandra
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ