Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr ciąża a kino
Odpowiedz

ciąża a kino

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyjaciółki!
    Czy w ciąży można chodzić do kina ? Rodzina mi odradza, a nie jestem jakoś do tego przekonana..
    Jak było to u was? :)

• Vriola Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niby czemu nie można?
    Myślę że bez problemu, tylko nie na horrory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno za głośno itp.. :D

• bluszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wytrzymasz film bez sikania i siedzenie w jednej pozycji tyle czasu nie wykonczy ci kręgosłupa to chodź nawet codziennie ! Jak sie dzidzius urodzi to o kinie bedziesz mogła pomarzyć :P . nie wiem kto wymysla takie bzdury ze ciezarna nie moze isc do kina. Moze najlepiej niech nigdzie nie chodzi, nawet do WC bo za dużo bakterii. Paranoja !

foxylady, nika03 lubią tę wiadomość

bluszczynka
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrezygnowałam na czas ciąży z kina, bo... Oglądam tylko horrory ;) Nie chciałam sobie stresu przysparzać.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ostatniej ciąży byłam w kinie wieczorem, a następnego dnia miałam cesarkę zaplanowaną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! To super! :) Dziekuje dziewczynki!

• aleksandraola Znajoma

Wysłany: 6 września 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem w 2 trymestrze , w kinie byłam już chyba z 5 razy, nigdzie nie spotkalam się z informacją, że nie powinnam więc myślę, że nie dajmy się zwariować :)

pozdrawiam

Aleksandra
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ