X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr ciąża a kino
Odpowiedz

ciąża a kino

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyjaciółki!
    Czy w ciąży można chodzić do kina ? Rodzina mi odradza, a nie jestem jakoś do tego przekonana..
    Jak było to u was? :)

• Vriola Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niby czemu nie można?
    Myślę że bez problemu, tylko nie na horrory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno za głośno itp.. :D

• bluszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wytrzymasz film bez sikania i siedzenie w jednej pozycji tyle czasu nie wykonczy ci kręgosłupa to chodź nawet codziennie ! Jak sie dzidzius urodzi to o kinie bedziesz mogła pomarzyć :P . nie wiem kto wymysla takie bzdury ze ciezarna nie moze isc do kina. Moze najlepiej niech nigdzie nie chodzi, nawet do WC bo za dużo bakterii. Paranoja !

foxylady, nika03 lubią tę wiadomość

bluszczynka
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrezygnowałam na czas ciąży z kina, bo... Oglądam tylko horrory ;) Nie chciałam sobie stresu przysparzać.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ostatniej ciąży byłam w kinie wieczorem, a następnego dnia miałam cesarkę zaplanowaną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! To super! :) Dziekuje dziewczynki!

• aleksandraola Znajoma

Wysłany: 6 września 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem w 2 trymestrze , w kinie byłam już chyba z 5 razy, nigdzie nie spotkalam się z informacją, że nie powinnam więc myślę, że nie dajmy się zwariować :)

pozdrawiam

Aleksandra
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ