Ciąża bliźniacza
-
nick nieaktualny
-
25 kg? Matko przenajświętsza:) Jestem ciekawa, czy oprócz większego przybierania na wadze są jakieś różnice w przebiegu ciąży mnogiej i pojedynczej....w tamtym tyg. zaczęły mi się robić górki w brzuchu, i nie były to gazy:) Kilka dni temu zauważyłam również wyciek siary z piersi. Nie za szybko to wszystko?
-
nick nieaktualnyco do kg i przytycia jest w kalendarzu taka opcja jak waga, tam podaje się wzrost, wagę początkową i fakt czy ciąża jest pojedyncza czy mnoga, - pokaże Tobie ile możesz przytyć.
Ja jestem na górnej granicy, ale moje BMI zawsze było ciut powyżej
Ja to akceptuje i to jest najważniejsze. -
Witam, również spodziewam się bliźniąt;) Ja najprawdopodobniej zdecyduje się na Kees K-2 Plus, 76 cm szerokości, może najpiękniejszy nie jest, ale jego 15 kg zdecydowanie wygrywa z tymi wszystkimi kobyłami po 25 kg;) Łóżeczka kupuję 2, ale w jakiej konfiguracji Dzidziole będą spały bladego pojęcia nie mam;)
Pozdrawiam serdecznieBorys i Igor 04.10.2015r. -
Tak też o tym słyszałam,ale również o tym,że niektóre dzieci źle reagują gdy tracą się sobie z pola widzenia i nie czują swojej obecności. Więc może być też tak,że łóżeczka będą dwa a Dzidziole razem;) Nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak będzie niestetyBorys i Igor 04.10.2015r.
-