X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Czy to ruchy dziecka?
Odpowiedz

Czy to ruchy dziecka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka1996 Debiutantka

Wysłany: 7 października 2024, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki pisałam wcześniej, że nic nie czuję. Dzisiaj jestem 19+4 i od wczoraj czuje tak jakby sekundowe ujscie powietrza, jakby pęknięcie bąbelków. Jak wy odczuwalyscie te ruchy? Czy to to?:)

• figa_z_makiem Debiutantka

Wysłany: 10 października 2024, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to jest takie wrażenie, jakby przesuwało mi się coś w jelitach. Czasem takie napieranie jak przy biegunce 🙈 Ale jest to zupełnie bezbolesne. Także myślę że to może być to. Ja mam dziś 21t2d, a takie odczucia mam od 2-3 tygodni. Czasem zdarzy się mocniejszy kopniak i wtedy ewidentnie wiem, że to dzidzia 😅

• MałaMonia Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie 18tc od jakiegoś czasu zauważam, że głównie wieczorem, gdy leżę na plecach brzuch robi się asymetryczny, jakby dzidzia się wypychała. Nie towarzyszy temu ból, czuję tylko napięcie skóry. Czy też tak miałyście?

Starania od 2019
    Ona: lat 28
    📌 hiperinsulinemia
    📌hiperprolaktynemia
    📌Hiperandrogenizm
    📌mthfr hetero
    📌V Leiden hetero

Tsh 0.655
    FT4 12.72
    Fsh 3.1
    LH 7.01
    Anty TPO 0.25
    Anty TG 0.69
    Estradiol 248
    Testosteron 0.61 mg/ml
    DHEA SO4 14.08
    SHBG 149
    Androstention 2.26

☑️AMH 3.38
    ☑️drożność sono hsg
    ☑️Homocysteina

💊diostinex
    💊3x500mg glucophage
    💊Metylowany kwas foliowy i B12
    💊Acard 75mg

On lat 29
    📌Morfologia 2%
    ☑️ Koncentracja 33,45 mln
    ☑️ Liczba całkowita 180,63M
    ☑️Ruchliwość 71.26%
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ